مصاحبه ۱۳ متقاضی تاسیس موسسه قرآنی در کردستان انجام شد

كارشناس مسئول واحد قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، از انجام مصاحبه برای تاسيس ۱۳ موسسه قرآن و عترت جديد در اين استان خبر داد .

کامل گلباغی امروز در حاشیه برگزاری جلسه  مصاحبه از متقاضیان تاسیس موسسه قرآنی در مجتمع فجر سنندج به خبرنگار خبرگزاری شستان در سنندج اظهارداشت: بر اساس سياست‌های ابلاغ شده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گسترش كمّی و کیفی موسسات فرهنگی قرآن و عترت،در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به  اقدامات موثری این اداره کل در زمينه ارتقای فعاليت‌های موسسات قرآنی عنوان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر دارد تا برای تحصیلکرده‌های رشته‌های علوم قرآن و حدیث، رشته‌های قرآنی، رشته‌های مرتبط همچون ادبیات عرب، فلسفه، ادبیات در صورت داشتن سواد قرآنی با آسان کاری‌های لازم مؤسسه قرآنی تشکیل دهد.

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان بیان کرد: از سال ۹۲ تا کنون چهار مؤسسه ثبت رسمی شده اند و امروز نیز شاهد انجام مصاحبه از مدیران مسئول 13 متقاضی تاسیس مؤسسه قرآنی هستیم و در این جلسه توانمندی‌ها و سوابق فعالیت‌های قرآنی متقاضیان مورد بررسی قرار گیرد.

 

كارشناس مسئول واحد قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان،  با اشاره به واگذاری مسئولیت انجام مصاحبه به استان‌ها عنوان کرد: این مسئولیت باعث تسریع در روند صدور مجوز و شناسایی دقیق‌تر افراد واجد شرایط جهت تاسیس موسسات فرهنگی قرآن و عترت شده است.

 

گلباغی ازتاسیس 5۰ مؤسسه قرآنی جدید تا پایان سال در استان خبر داد و افزود: پرونده اين تعداد موسسه قرآنی بعد از انجام مصاحبه تخصصی و كسب نمرات لازم برای اخذ مجوز فعاليت به دبيرخانه صدور مجوز موسسات قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد تسهیلات ویژه‌ای برای مؤسسات قرآنی و فعالان قرآنی در نظر گرفته است، اذعان کرد: افزایش مؤسسات قرآنی دارای مجوز در استان گام مهمی است که می‌تواند در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی صحیح اسلامی و آموزش معارف دینی به کودکان، نوجوانان، جوانان و سایر اقشار مردم تأثیرگذار باشد و سلامت و امنیت جامعه را تضمین کند.

كارشناس مسئول واحد قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، با بیان اینکه توسعه فعالیت های قرآنی در استان از روند مطلوبی برخوردار است، اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ريزی در سال‌های آينده بتوانيم برنامه‌های گسترده‌تری اجرا و عملیاتی شود.

 

وی درپایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ها و فعاليت‌های برگزار شده در موسسات قرآنی از جمله دوره‌های متنوع آموزشی قرآنی در زمينه‌های قرائت، حفظ، ترجمه، درك و مفاهيم تاثير بسزايی در نشر معارف قرآنی در بين اقشار مختلف جامعه به ويژه جوانان و نوجوانان دارد.

 


 

کد خبر 842550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha