طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در مدارس به معنای حذف آن نیست

پاپی زاده گفت: طرح مجلس برای رفع انحصار زبان انگلیسی از مدارس به معنای حذف این درس نیست بلکه انتخاب آن اختیاری می شود.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، بر اساس اعلام مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، جمعی از نمایندگان طرح یک فوریتی رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور را به هیأت‌ رئیسه مجلس ارسال کردند. 

 

بر اساس این طرح، آموزش زبان‌ انگلیسی در برنامه مدارس اختیاری اعلام شده و دانش‌آموزان برای یادگیری می‌توانند به آموزشگاه‌های آزاد مراجعه کنند.

 

به اعتقاد برخی نمایندگان مجلس، هم‌اکنون زبان انگلیسی در مدارس اجباری است و در این میان برخی دانش‌آموزان علاقه‌ای به تحصیل در دانشگاه را ندارند بنابراین اجبار در زبان انگلیسی می‌تواند در ضعف تحصیل این گروه از دانش‌آموزان تأثیرگذار باشد.

 

به دنبال امضای این طرح برخی رسانه ها از این طرح به عنوان امضای طرح حذف زبان انگلیسی از مدارس نام بردند که باعث ایجاد انتقاداتی به نمایندگان امضا کننده شد و همچنین نگرانی هایی را برای معلمان زبان انگلیسی مدارس به دلیل آینده شغلی به دنبال داشت.

 

منتقدان این طرح می گویند حذف زبان انگلیسی باعث بروز مشکلاتی برای معلمان این درس و بلاتکلیفی آنها خواهد شد و وضعیت شغلی آنها به مخاطره می افتد و خواستار پاسخگویی و شفافیت نمایندگان نسبت به این طرح شدند.

 

امضای پاپی زاده نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، ساعدی، شرفی، گیلانی، محمدیان و چهار نماینده دیگر خوزستانی پای این طرح دیده می شود.

 

«عباس پاپی زاده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول در این خصوص اظهار کرد: طرح انحصار از زبان انگلیسی در مدارس به معنای حذف آن نیست بلکه انتخاب اختیاری آن است.

 

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: دانش آموزان باید بتوانند زبان انگلیسی یا زبان دیگری را برای آموزش، بر اساس علاقه مندی و تقاضا در کشور انتخاب کنند.

 

وی که از امضاکنندگان این طرح است تصریح کرد: در این طرح زبان انگلیسی از برنامه مدارس حذف نمی شود بلکه انتخاب و یادگیری آن اختیاری خواهد شد.

 

کد خبر 843431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha