به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «عبدالرضا رحمانی فضلی» (پنج شنبه 25 مهر) در نشست ستاد اربعین خوزستان که در فرمانداری ویژ شهرستان خرمشهر برگزار شد اظهار کرد: از همه دستگاه های اجرایی و دست اندرکاران در مدیریت خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی تقدر و تشکر می کنم.
وزیر کشور استان خوزستان، ایلام و کرمانشاه را پرچمدار و جلودار نهضت حسینی دانست و افزود: این حرکت عظیم و بی نظیر ابتدا با لطف خداوند و امام حسین (ع) مدیریت می شود؛ تردد چهار میلیون زائر در مدت زمانی 20 روز، تهیه این همه امکانات و زیرساخت های مختلف و هماهنگی با طرف عراقی با وجود مشکلاتشان عنایت خداوند و توفیق خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی است.
وی توسعه زیر ساختها در گذرگاههای مرزی را عامل شتاب بخشیدن به حرکت پیاده روی عظیم حسینی خواند و اضافه کرد: زیرساختهای ایجاد شده در مرزهای چهارگانه کشور با میزان جمعیت زائران قابل تطبیق بوده و مشکلات زائران امسال کاهش بسیاری داشته است.
وی حقانیت امام حسین (ع) در تحقق شعار «هل من ناصر ینصرنی» و خدمات رسانان زائران اربعین حسینی را از ناصران و حامیان این حقیقت دانست و تصریح کرد: این مقطع کوچکی است که توفیق خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را پیدا می کنیم که در طول تاریخ به صورت دست به دست رسیده و زنجیر شده است.
رحمانی فضلی ابراز کرد: اکنون این موضوع به صورت جهانی و کاملا انسانی در قلب ها و فطرت پاک همه جهانیان تبلور پیدا کرده و مبحث امام حسین (ع) فراتر از یک نگاه قومی، محلی، منطقه ای جدا نیست بلکه این حقیقت حتما جایگاه ظهور و بروز و جایگاه تجلی آن قلب های انسان ها است.
وی با بیان اینکه در پیاده روی اربعین و این حماسه عظیم انواع انسان ها با هر دین و گرایشی حضور دارند اذعان داشت: تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای ابعاد معنوی و فرهنگی اربعین است و همه ما وظیفه داریم این مقدمات را فراهم کنیم تا حقیقت و واقعیت با ابعاد فرهنگی معرفی شوند چرا که ملت های بسیاری تشنه این حقایق هستند.
وی از افزایش جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری زائران اربعین حسینی نسبت به سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: این روند فزاینده و رو به رشد هر ساله رقم می خورد که نشان دهنده ظرفیت های بالقوه اربعین است اما در عین حال باید آسیب شناسی نیز صورت گیرد.
وزیر کشور به مدیریت ۲ حادثه امسال در سطح کشور اشاره کرد و ادامه داد: یکی از این حوادث سیلاب بود که تمام دنیا متوجه این حادثه عظیم سیل و آثارش شدند اما به دلیل آنکه مردم پای کار آمدند با کمترین هزینه این رویداد نیز مهار شد و اکنون در حال انجام به تعهدات در حوزه بازسازی هستیم.
وی دومین رویداد سال جاری را اربعین حسینی دانست و با بیان اینکه این نوع مدیریت در جمهوری اسلامی ایران باید به یک الگو تبدیل شود تاکید کرد: اگر همین انگیزه را در حوزه های اشتغال، تولید، سیاسی و فرهنگی داشته باشیم می توانیم امور را با سرعت بیشتری پیش ببریم؛ اکنون حادثه سیل و پیاده روی اربعین به یک انسجام و وحدت ملی تبدیل شده است.
رحمانی فضلی به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در این برهه زمانی همه دشمنان به انتخابات ما به چشم یک چالش نگاه می کنند و تصور دارند می توانند نارضایتی ها را حول محور انتخابات توطئه چینی کنند اما مطمئنا همه ما و مردم با وحدت این حرکت را به یک حرکت انسجام بخش تبدیل می کنیم و انشاالله موفق هم می شویم.
نظر شما