به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش آموزی روز چهارشنبه یکم آبان ماه در مدارس ۲۴ گانه شهر ابوزیدآباد و بخش کویرات برگزار شد.
رئیس نمایندگی آموزش و پرورش بخش کویرات در حاشیه این انتخابات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: انتخابات شورای دانش آموزی در ۱۶ مدرسه ابتدایی،۶ مدرسه متوسطه اول و ۲ مدرسه متوسطه دوم در مدارس شهری و روستایی برگزار شد.
ثبت نام بیش از ۲۳۰ دانش آموز به عنوان نامزد انتخابات
«احمد نجفی» با اشاره به ثبت نام بیش از ۲۳۰ دانش آموز به عنوان نامزد در انتخابات شورای دانش آموزی این بخش اذعان داشت: از بین دانش آموزان شرکت کننده در این دوره از انتخابات، ۱۲۵ نفر عضو شورای دانش آموزی می شوند.
رئیس نمایندگی آموزش و پرورش بخش کویرات، به ترکیب اعضای شوراهای دانش آموزی در مدارس ابتدایی بر حسب تعداد دانش آموز اشاره کرد و افزود: در مدارس دارای ۱۰۰ نفر دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و ۲ نفر علی البدل، از ۱۰۱ نفر تا ۱۵۰ نفر هفت نفر عضو اصلی و ۲ نفر علی البدل و از ۱۵۱ نفر به بالا ۹ نفر عضو اصلی و ۲ نفر علی البدل انتخاب می شوند.
نجفی اضافه کرد: ترکیب اعضای شورای دانش آموزی در دوره های متوسطه اول و دوم بر حسب تعداد کل دانش آموزان آن واحد آموزشی است و در مدارس تا ۲۵۰ نفر دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و ۲ نفر علی البدل انتخاب می شود.
وی بیان داشت: اعضای شورای دانش آموزی ابتدایی از بین دانش آموزان چهارم،پنجم و ششم انتخاب می شوند و دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به بالا نیز حق رای دادن در این انتخابات را دارند.
شوراهای دانشآموزی از ارکان اصلی مدارس هستند
رئیس نمایندگی آموزش و پرورش بخش کویرات، انتخابات شورای دانش آموزی را فرصت مناسبی برای حضور دانش آموزان در تصمیمگیری دانست و تصریح نمود: شوراهای دانشآموزی یکی از ارکان اصلی مدرسه بوده و در تصمیمگیریهای آموزشگاه نقش مهمی را ایفا میکنند.
نجفی در ادامه اظهار داشت: تحکیم و تعمیق ارزش ها، باورهای دینی، آموزه های سیاسی و اجتماعی در بین دانش آموزان، تفاهم و همدلی بین دانش آموزان و برقراری ارتباط صحیح و دوسویه بین آنان و اولیای مدرسه، تقویت خودباوری و اعتماد به نفس دانش آموزان، تکریم عملی شخصیت آنان و تمرین مشارکت جویی و مسئولیت پذیری و تقویت روحیه انتقاد پذیری و حسن سلوک و احترام متقابل و کسب مهارت برای نقش های اجتماعی آینده از جمله اهداف شورای دانش آموزی است.
وی به وظایف شوراهای دانش آموزی مدارس اشاره کرد و اذعان داشت: انتقال نظر، پیشنهادها و مشکلات دانش آموزان به مدیر مدرسه، دعوت از دانش آموزان جهت همکاری با شورا، مشارکت در فعالیت های آموزشی، پرورشی و اجرایی و تشکیل کمیتههای تخصصی که شامل کمیته های فرهنگ و قرآن، بهداشت، علمی و آموزشی، هنری، سیاسی و اجتماعی، تعاون و فعالیتهای گروهی و کمیته ورزشی بخشی از وظایف شورای دانش آموزی است.
هماکنون دو هزار و ۴۳۰ دانش آموز در ۲۴ واحد آموزشی شهر ابوزیدآباد و روستاهای تابعه بخش کویرات مشغول به تحصیل هستند./
نظر شما