«ناهید پرویز پور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: حدود یک سال است که روی سند توسعه زنان کار شده است.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان اظهار داشت: در این سند چالشهای حوزه زنان در ابعاد مختلف شناسایی شده و راهکاری ارتقای وضعیت بانوان استاندر عرصه های مختلف اجتماعی ارائه شده است.
وی بیان کرد: امیدوار هستیم با رونمایی از سند، بتوان گامهای موثری در بحث ارتقاء وضعیت زنان استان برداشته شود.
پرویزپور خاطرنشان کرد: تلاش شده است در سند ارتقا و توسعه وضعیت بانوان استان با بهره گیری از ساختارهای فرهنگی و اجتماعی استان، مشكلات و نیازها و استعدادهای این بانوان شناسایی و برای آنها راهكار اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: در این سند با مشخص شدن نیازها و روشن شدن راهبردهای مناسب در حوزه زنان و خانواده در واقع راهنمای فعالیت های دولت برای تصمیم گیری و برنامه ریزی در مورد بانوان خواهد بود.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان اظهار کرد: برنامه ریزی در سیاست های كلان كشور در حوزه زنان و خانواده به اقدام های اجرایی، نیازمند چنین سندهایی است.
پرویز پور ادامه داد: در سند توسعه زنان مسائل و چالشهای زنان را در حوزه سلامت و بهداشت، آموزش، امنیت و آسیبهای اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارها و پیشنهاداتی نیز برای رفع مشکلات حوزه زنان ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: این سند از این پس به عنوان چراغ راهی برای برنامههای مدیران و مسئولان استان و کشوری به صورت کیفی و کمی است.
گفتنی است، کارگاه تخصصی- آموزشی سازمانهای مردمنهاد زنان غرب کشور ازامروز( 9آبان ماه) در خرم آباد آغاز به کار کرده و به مدت چهار روز ادامه دارد.
این همایش چهار روزه با برگزاری کارگاه های تخصصی آموزشی توان افزایی تشکل های اجتماعی زنان و خانواده منطقه غرب کشور با حضور ۱۷۵ سازمان مردم نهاد از استان های ایلام، کرمانشاه، کردستان، همدان و لرستان در حال برگزاری است.
هدف از برگزاری این همایش، توان افزایی و تعامل سازمان های مردمی، ایجاد ارتباط و زمینه همکاری جامعه مدنی و دولت، شناسایی چالش های حوزه زنان عنوان شده است.
پروژه نویسی و تامین مالی منابع سازمان های مردم نهاد در ۶ کارگاه آموزشی به صورت ویژه در این چهار روز ارائه می شود.
نظر شما