به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت الله «حبیب شعبانی» در خطبه های نمازجمعه این هفته همدان گفت: یکی از بزرگترین گرفتاری های انسان آشنا نبودن به نوع سخن گفتن است چراکه برخی مواقع همه داشته ها با یک جمله و ترکیب بد در الفاظ به هم می ریزد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان افزود: انسانها هم میتوانند هنرمندانه سخن بگویند و در این میان از هنر تبدیل گری خود استفاده کنند کمااینکه انسان هم می تواند این حروف الفبا را به غیبت و تهمت تبدیل کند و هم آن را به قول معروف تبدیل نماید.
وی با بیان اینکه برخی مشکلات موجود در خانه و جامعه ناشی از نداشتن توان درست صحبت کردن با والدین، فرزندان، همسر و دیگران است، تصریح کرد: این در حالی است که توصیه اخلاقی بسیاری از بزرگان به سکوت است چراکه این مساله در رشد انسان تاثیر مهمی دارد.
وی با بیان اینکه باید مواظب زبان خود بود چراکه رعایت سخن گفتن بسیاری از مشکلات اجتماعی را حل میکند، ابراز داشت: گاهی در کوچه و بازار اتفاقاتی رخ میدهد که ابتدای آن با یک جمله آغاز شده اما پایان خوبی ندارد.
آیت الله شعبانی با اشاره به تفسیر سوره لقمان و بیان اینکه این سوره با حروف مقطعه آغاز می شود،خاطرنشان کرد: محتوای خوب، نوع بیان مناسب، حفظ حرمت طرف مقابل از ویژگی های سخنان زیبا است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان ادامه داد: مطالبات مردم این کشورها به حق است اما باید در چارچوب قانونی و راه و روش مناسب مطرح و پیگیری شود.
وی به مسئله یارانه ها اشاره کرد و گفت: باید توجه به مناطق کم برخوردار و قشر ضعیف در توزیع یارانه ها مد نظر باشد.
وی ابراز داشت: حذف یارانه خانوارهای پر درآمد در بودجه سال آینده کار خوبی است چرا که هم اینک ثروتمندان ۲۳ برابر بیشتر از دیگر اقشار از یارانه بنزین استفاده می کنند.
آیت الله شعبانی با بیان اینکه در سوره نساء آیه ۷۵ مبارزه با مستکبر مطرح شده عنوان کرد: در این آیه قرآن مومنانی را که اهل مبارزه با مستکبران نیستند مذمت می کند.
وی با بیان اینکه این اقدام سیاست کشورمان است اضافه کرد: دولت بر اساس قانون اساسی مکلف به حمایت از ملت های مظلوم از جمله یمن است در حالیکه امروز دولت های مرتجع و مستکبر در کشورهای عراق، لبنان و یمن بلاهای زیادی را بر سر مردم می آورند.
وی در ادامه تأکید کرد: ارتباط ما با مردم عراق و لبنان بر اساس و محور آموزههای دینی ادامه خواهد داشت.
نظر شما