به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی مظاهری، مدیر اجرایی جشنواره علامه حلی (ره) با بیان اینکه سال گذشته، 2400 اثر پژوهشی در دبیرخانه این جشنواره به ثبت رسیده بود، گفت: امسال در سومین دوره از جشنواره علامه حلی(ره) بیش از چهار هزار اثر از طلاب سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که نشاندهنده استقبال روزافزون طلاب پژوهشگر از این جشنواره و رشد تقریبا دوبرابری آثار دریافتی است.
وی اظهار کرد: یکی از عوامل افزایش شرکتکنندگان در جشنواره علامه حلی (ره) همکاری مؤثر حوزههای علمیه خواهران با جشنواره علامه حلی است و همچنین معاونان پژوهشی مراکز استانی حوزه علمیه نیز با جشنواره علامه حلی همکاری خوبی داشتهاند که به عنوان نمونه با مساعدت معاون پژوهشی حوزه علمیه استان فارس، بیش از 600 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
مظاهری، تبلیغات صورت گرفته و اعزام هیئتهای مختلف از سوی دبیرخانه جشنواره به استانهای کشور را از دیگر عوامل افزایش شرکتکنندگان در جشنواره علامه حلی (ره) دانست.
وی در تشریح فرایند دریافت و ارزیابی آثار گفت: آثار دریافتی شامل کتب، مقالات و پایاننامهها پس از دریافت توسط دبیرخانه و ثبت در بانک اطلاعاتی جشنواره در صورتی که شرایط اولیه شرکت در جشنواره را داشته باشند، برای ارزیابی اولیه و اجمالی به بخش علمی جشنواره ارجاع داده میشوند.
مظاهری اظهار کرد: در مرحله بعد، 86 ارزیاب باسابقه خواهر و برادر با تحصیلات عالی حوزوی و دانشگاهی کار ارزیابی تفصیلی آثار حائز حدنصاب اولیه را انجام میدهند که با توجه به اتمام مهلت دریافت آثار، هماکنون در حال ارزیابی تفصیلی و تخصصی این آثار هستیم.
مدیر اجرایی جشنواره علامه حلی(ره) بیان کرد: امسال برای نخستینبار جشنواره را در استانهای خراسان، تهران و اصفهان بصورت مستقل برگزار کردهایم و طلاب این استانها آثار خود را به دبیرخانههای استان متبوع خود ارسال کردهاند که آثار برگزیده این استانها برای رقابت نهایی با برگزیدگان دیگر استانها به دبیرخانه مرکزی واقع در قم ارسال میشود.
وی باقدردانی از استقبال طلاب حوزههای علمیه از این جشنواره، خاطرنشان کرد: مراسم تقدیر از برگزیدگان سومین جشنواره علامه حلی(ره) پنجم اسفندماه با سخنرانی حضرت آیتالله سبحانی در قم برگزار می شود.
وی درباره محورها و موضوعات مشخص شده برای ارائه آثار به جشنواره علامه حلی (ره)گفت: محورهای تعیین شده شامل دو بخش عمومی و تخصصی است که آثار دریافتی در بخش موضوعات عمومی از تعداد بیشتری برخوردار است.
مظاهری تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث، اخلاق و تربیت، ادبیات، فقه و حقوق اسلامی، اصول فقه، تاریخ اسلام و مسلمانان، کلام ، فلسفه، منطق و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین را از دیگر محورهای ارایه اثر برای جشنواره علامه حلی (ره) عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما