به گزارش خبرگزاری شبستان، پائولیس کولی کاسکاس، مشاور مدیر اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد که به منظور بررسی عملکرد دفتر کاهش بلایای اسکان بشر ملل متحد در تهران به ایران سفر کرده است در پایان سفر خود تصریح کرد: ساخت مسکن در این اندازه و مقیاس در دنیا وجود نداشته است و ایران درصدد است مسکن خانوارهای خود را هرچه سریع تامین کند.
مشاور مدیر اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد اظهار کرد: کشورهای مختلف اقداماتی را در زمینههای مختلف از جمله مسایل مدیریت ساخت و ساز انجام دادهاند ولی در ایران طرح جامعی اتفاق افتاده است که دارای حجمی بزرگ نیز هست.
وی ادامه داد: ساخت انبوه با در نظر گرفتن کیفیت ساخت، صنعتی سازی با معیار عدالت اجتماعی و کمک با اقشار آسیب پذیر اهداف چندگانهای است که در پروژههای وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن لحاظ شده است.
کولی کاسکاس بیان داشت: در بازدید از شهر جدید پردیس نمونههای منحصر به فرد اجرای طرح جامع ساخت مسکن توسط دولت را مشاهده کردم.
وی افزود: ایران در بخش مسکن در زمینه سیاست گذاری، اجرا، نوسازی بافتهای فرسوده تجربههای ارزندهای و جامعای را دارد که می توان در زمینه انتقال این تجربههای ارزشمند با دیگر کشورها مذاکره کرد.
مشاور مدیر اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد تصریح کرد: در حال حاضر پنج سال از امضای توافقنامه هپیتات میگذرد که باید بررسی از روند انجام شده در کشورها را داشته باشیم و برنامههای آینده خود را بر این اساس تدوین کنیم.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی، وی اعلام کرد: در سال 2016میلادی سومین نشست کشورهای عضو هپیتات برگزار میشود و کشورها میتوانند از فعالیتهای انجام شده در کشورهای دیگر در زمینه اسکان بشر مطلع شوند.
کولی کاسکاس در پایان تصریح کرد: ایران مستعد بلایای طبیعی به خصوص زلزله است و با توجه به اینکه تجربه ایران در مدیریت این حوادث، بلایا و برنامه های کلان بسیار است در گذشته موافقت نامهای بین ایران و برنامه اسکان بشر ملل متحد برای ایجاد دفتر امضا شد تا اینکه بتواند از طریق ایران کشورهای همسایه از جمله منطقه آسیای مرکزی و قفقاز را زیر پوشش قرار دهد و موضوع پیشگیری از بلایای طبیعی و تلفات ناشی از آن در این کشورها بررسی و برنامه هایی را در این راستا اجرا کند.
پایان پیام/
نظر شما