به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «ناصر حاج محمدی» امروز(شنبه، 18 آبان) در مراسم رونمایی از پوستر چهارمین جشنواره کدو در تالار گفتگوی شهرداری رشت با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره گفت: جشنوارههای رویدادمحور در کشورهای مختلف دارای روزشمار بوده تا خانوادهها محصولات خود را عرضه کرده و اقتصاد محلی رونق یابد.
شهردار رشت عنوان شهر خلاق خوراک را برای رشت یک فرصت بینظیر در شکلگیری گردشگری بر مبنای خوراک دانست و بیان کرد: نباید نسبت به این عنوان بیتوجه بوده و این فرصت بینالمللی را جهت معرفی شهر رشت از دست دهیم.
وی با تاکد بر پیوند جشنوارهها با اقتصاد محلی افزود: متاسفانه از شهر خلاق خوراک تنها عنوان آن را یدک میکشیم و شاهد تحول خاصی در این حوزه نبودیم در حالیکه باید با بهرهگیری از این ظرفیت به سمت صنعتی شدن حرکت میکردیم.
شهردار رشت خواستار تمرکز بر اقتصاد محلی در برگزاری چنین رویدادهایی شد و اظهارداشت: شهر خلاق خوراک مورد بیمهری و غفلت قرار گرفته است، اما باز هم فرصت وجود دارد تا این عنوان را عملیاتی سازیم.
وی بر بهرهگیری از تجربیات شهرهای خلاق دنیا برای توسعه اقتصادی رشت تاکید کرد و گفت: برگزاری جشنواره کدو فرصتی در فصل جدید فعالیتهای شهرداری است تا بتوانیم از این موهبت الهی بهره گیریم.
حاجی محمدی با بیان اینکه تنوع کدو در گیلان ظرفیتی جهت ایجاد اشتغال و درآمدزایی است افزود: باید بهجای اعزام مدیران و مسئولان شهرداری، فعالان عرصه خوراک به همایشهای بینالمللی شهرهای خلاق خوراک اعزام شوند تا ایجاد انگیزهایی جهت تداوم این رویدادها باشد.
وی در ادامه با اشاره به معضل سراوان و پایان مهلت 2 ساله آن جهت عدم انباشت زباله در محل دفنگاه، بر نفکیک زباله از مبدا تاکید کرد و از بانوان گیلانی خواست تا در جهت تحقق این مهم تلاش کنند.
شهردار رشت از انعقاد قرارداد با شرکتی جهت خریداری زبالههای خشک از طریق نصب اپلیکیشن خبر داد و افزود: اگر زباله در مبدا تفکیک شود دیگر شیرابهای تواید نشده و در کارخانه کمپوست تبدیل به کود آلی میشود.
وی ادامه داد: در این طرح سطل زبالههایی همراه با بارکد به منازل تحویل داده شده که با اعلام آن از طریق اپلیکیشن، شرکت نسبت به خرید آن اقدام کرده و هزینه خرید به کیف الکترونیکی شهروند افزوده میشود.
حاج محمدی تاکید کرد : تفکیک زباله علاوه بر صرفه اقتصادی منجر به سلامت محیط زیست شده و ار بروز بیماریهای پوستی و سهمگین و مرگ و میرهای زودرس جلوگیری میکند ضمن اینکه با تفکیک ساده میتوان از خروج ارز از کشور برای خرید دارو جلوگیری کرد.
وی از راهاندازی تصفیه خانه شیرابه سراوان تا ۵۰ روز آینده خبر داد و گفت: شیرابه تصفیه شده بعد از عملیات پاکسازی وارد رودخانه زرجوب می شود.
نظر شما