به گزارش خبرگزاری شبستان،حمید صرامی، مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر به تشریح بخشی از اعتبارات پیشگیری از اعتیاد پرداخت و گفت: در سالجاری اعتباری معادل یک میلیارد و 900 میلیون تومان به سازمان بهزیستی داده شده تا این سازمان با تشکیل تیمهای اجتماعمحور (بیش از سه هزار تیم محلهای در شهرها و روستاها) اقدامات موثری را برای ایجاد یک اهتمام اجتماعی و یک نهضت فراگیر پیشگیری از اعتیاد در سطح استانهای مختلف بهویژه استانهایی که از حساسیت بیشتری برخوردار هستند، انجام دهد.
وی با بیان اینکه رقمی بالغ بر دو میلیارد تومان اعتبار به سازمان بسیج اختصاص یافته است، اظهار کرد: برای این سازمان دو رویکرد پیشبینی شده است، نخست اینکه در 17 استان کشور 17 نمایشگاه در مراکز استانها ایجاد کنیم تا بتوانیم برای آگاهسازی پدران، مادران و سایر اقشار مختلف جامعه در این زمینه فعالیت داشته باشیم.
صرامی ادامه داد: دوم اینکه از طریق بسیج در کنار این نمایشگاهها، فعالیتهایی تحت عنوان آموزش مهارتهای زندگی و کارگاههای آموزشی برگزار خواهد شد و در حقیقت با انجام این فعالیت توسط این دستگاهها به دنبال این هستیم تا زمینههای رشد آگاهی، آموزش مهارتها و سبک فزرندپروری را در جامعه فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: همچنین دو میلیارد و 580 میلیون تومان اعتبار به رسانه ملی تخصیص یافت که از این اعتبار، 540 میلیون تومان به 18 استان یعنی هر استان 30 میلیون تومان اختصاص یافته تا بتوانیم از ظرفیت رسانههای استانی برای آگاهسازی مردم استفاده کنیم و همچنین مابقی اعتبار نیز به شبکههای اول، دوم، سوم و پنجم برای آگاهسازی مردم و تولید برنامههای آموزشی تخصیص یافته است.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: موضوع مواد مخدر و روانگردانها بهعنوان یک تهدید علیه امنیتهای اخلاقی، خانوادگی، بهداشتی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور، لایههای مختلف اجتماع را مورد هجوم قرار داده است و کانونهای هدف همچون مدرسه، دانشگاه، خانواده و محیطهای کاری نیز در تیررس این تهدید قرار گرفتهاند.
صرامی افزود: براساس فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "مبارزه با مواد مخدر یک جهاد مقدس است" و انتظار این است که همه دستگاهها با استفاده از تمام ظرفیت خود در جهت توسعه اقدامات پیشگیرانه اقدام کنند.
بنابرگزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ وی با تاکید بر اینکه پیشگیری وضعی نباید از نظر دور بماند، بیان کرد پیشگیری وضعی بدان معنا است که نباید مواد مخدر و روانگردانها به آسانی در دسترس قرار گیرند؛ اگرچه فعالیتهای بسیار مناسبی از سوی دستگاههای امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی در حال انجام است اما باید یادآور شد که وجود مواد در دسترس افراد ضربات زیادی را بر دستگاههای فرهنگی و پیشگیری وارد میکند.
صرامی گفت: انتظار این است که همه دستگاههای انتظامی همچون گذشته به تلاشهای خود در این مبارزه ادامه دهند و کاری کنند تا مواد در دسترس افراد نباشد و در عین حال انجام اقدامات فرهنگی و اجتماعی نیز سبب خواهد شد تا میزان اطلاعرسانی و آموزش در جامعه بالا برود و در حقیقت این پیشگیریِ وضعی و فرهنگی، سبب واکسیناسیونسازی نوجوانان و جوانان کشور در این خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما