نرخ بیکاری ۹.۶ درصدی در گیلان/ ۲۰۰ طرح نیمه‌تمام با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد در استان وجود دارد

زارع گفت: مرکز ملی آمار نرخ بیکاری در تابستان امسال را ۹.۶ دهم درصد اعلام کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش نرخ بیکاری هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان زارع» امروز(یک‌شنبه، ۱۹ آبان) در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری گیلان در استانداری با تاکید بر جایگاه مهم این کارگروه در توسعه و پیشرفت استان گفت: اشتغال از مهمترین دغدعه‌هایی است که همواره در فکر چاره‌اندیشی برای آن هستیم و کارگروه اقتصاد مقاومتی ذیل کارگروه شورای برنامه‌ریزی از مهمترین اقدامات انجام شده در این خصوص است.

 

استاندار گیلان با اشاره به تاکید اسناد بالادستی بر کاهش نرخ بیکاری تا هشت درصد تا پایان برنامه ششم توسعه افزود: مرکز ملی آمار نرخ بیکاری در تابستان امسال را ۹.۶ دهم درصد اعلام کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش نرخ بیکاری هستیم.

 

وی در ادامه تسهیلات در دو مقوله بانکی و تسهیل امور را مهم‌ترین مولفه در ایجاد اشتعال دانست و بیان کرد: حجم زیادی از بیکاران جویای کار در گیلان از قشر تحصیل‌کرده‌ها و بانوان هستند‌ که میانگین بانوان متقاضی کار در این استان بالاتر از میانگین کشوری است.


زارع با بیان اینکه در بخش سرمایه‌گذاری، گیلان از استان‌های پیشرو است خواستار انعطاف‌پذیری دستگاه‌های اجرایی مطابق با قانون و مقررات شد و افزود: باید زمینه تسهیل امور برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان فراهم شود و این مهم به تنهایی از عهده دولت خارج است و در تعامل با بخش خصوصی تحقق می‌یابد.

 

وی تاکید کرد: اگر بخش خصوصی در بوروکراسی اداری گرفتار شود در توسعه استان ناکام می‌مانیم چرا که رشد و توسعه در گرو تعامل و همکاری با بخش خصوصی رقم می‌خورد.


استاندار گیلان با اشاره به وضعیت اشتغال استان، تقویت کسب و کار را معلول همکاری دولت و بخش خصوصی دانست و اظهارداشت: محدودیت‌های قانونی به معنای ممنوعیت نیست و رفع آن نیازمند همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی و تعامل با بخش خصوصی است.

 

وی به برخی پروژه‌های سرمایه‌گذاری چون پارک جنگلی فشتام و پروژه تفریحی گردگشری عسگر آباد اشاره و خواستار تشکیل کارگزوهی جهت احصا مشکلات مربوط به این پروژه‌ها و رفع آن شد.

 

زارع ادامه داد: در خصوص پروژه دهکده تفریحی کلامسر نیز ظرف ۱۰ روز آینده زمین مورد نیاز طبق قانون به مجری طرح واگذار می‌شود.


وی تعداد پروژه‌های قابل واگذاری به بخش خصوصی استان را ۴۳ پروژه اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: ۲۰۰طرح نیمه‌تمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارای کد عمرانی در استان وجود دارد که برای سه هزار نفر شغل ایجاد می‌کند و باید مورد بررسی قرار گرفته تا به بخش خصوصی واگذار شود.

 

استاندار گیلان خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی از آنان خواست تا با توجه به وضعیت بودجه‌ایی کشور و وجود پروژه‌های نیمه‌تمام نهایت همکاری را با بخش خصوصی داشته و در واگذاری پروژه‌ها سخت‌گیری نداشته و مطابق با قانون عمل کنند.



 

کد خبر 852437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha