با دیدن دانشگاه های ایران شگفت زده شدم

پرفسور اینان گفت:هنگامی که وارد کشور ایران شدم و در دانشگاه تهران و صنعتی شریف حضور یافتم، بسیار شگفت زده شدم. اصلا تصور نمی کردم ایران همچین دانشگاه هایی داشته باشد.

به خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان، مراسم اعطای جایزه سومین دوره جایزه مصطفی (ص) امروز (20 آبان ماه 1398) در تالار وحدت برگزار شد و برگزیدگان این مراسم معرفی و تجلیل شدند.

 

یکی از برگزیدگان در بخش برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی پروفسور «عمران اینان» (Umran Inan) برگزیده جایزه مصطفی(ص) ۲۰۱۹ از کشور ترکیه بود.

 

او رئیس دانشگاه کوچ ترکیه و عضو انجمن فیزیک آمریکا، متولد سال ۱۹۵۰ دارای اثر درک اثر متقابل موج و ذره حالت whistler در فضای نزدیک زمین و اتصال الکتروشیمیایی بین تخلیه رعد و برق و اتمسفر بالا در حوزه فیزیک یونسفری و جوی است. همچنین پروفسور حسین بهاروند استاد زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان از ایران متولد سال ۱۹۷۲ از ایران دارای اثر درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول بنیادی است.

 

در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) «پروفسور عمران اینان» از برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی گفت: ریاست یکی از بهترین دانشگاه های ترکیه دانشگاه «کوچ» را بر عهده دارم اما هنگامی که وارد کشور ایران شدم و در دانشگاه تهران و صنعتی شریف حضور یافتم، بسیار شگفت زده شدم. اصلا تصور نمی کردم ایران همچین دانشگاه هایی داشته باشد.

 

این دانشمند بیان کرد: دانشگاه های ایران سطح علمی بالایی دارند و تمایل دارم با دانشگاه ایران همکاری کنم و پیشنهاد می دهم تا تعامل میان دانشمندان با دانشگاه های کشور ایران بیشتر شود.

 

وی دریافت جایزه مصطفی (ص) را باعث افتخار دانست و گفت: در هفت قاره زندگی و تحقیق کرده اما امروز از اینکه در کشور ایران و این جایزه را دریافت می کنم، بسیار خرسند هستم.

 

کد خبر 853017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha