« احمد گلچین» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: سه سال گذشته که دبیر جشنواره اقوام بودم با توجه به اینکه هر ساله گروه های موسیقی تغییراتی در این جشنواره داشتند نمونه کار آنها را در قالب سی دی به ارشاد تحویل داده می شد و پس از تایید گروه های موسیقی در جشنواره اقوام اجرا داشتند.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با بیان اینکه این رویه کماکان نیز ادامه دارد و گروه های موسیقی که در جشنواره اقوام در استان به روی صحنه می روند مورد تایید فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، ادامه داد: جشنوراه اقوام مرکز هم اندیشی فرهنگی و هنری در راستای اقوام ایران زمین است و سالهای اخیر این جشنواره رویکرد بین المللی به خود گرفته است.
گلچین بیان کرد: این جشنواره می تواند با ظرفیتی که دارد به نوعی تفکر اقوامی و وحدتی در کشور کمک کند و هم آیینه دار دوستی با کشورهای همجواری که در همسایگی استان گلستان قرار دارند نیز باشد.
وی افزود: اینکه جشنواره اقوام در شاخه های مختلف که اجرا می شود و هر سال به کیفیت آن افزوده می شود مثل آیین ها و موسیقی های ایران زمین که حضور همه قومیت های کشور در این جشنواره را شاهد هستیم.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان متذکر شد: گلستان بالغ بر 14 قومیت از ۲۵ قوم کشور را در خود جای داده است و می تواند با بزرگان این استان و اقوام که در وحدت استان نقش مستقیم داشتند می تواند سرآمد باشد.
وی خاطرنشان کرد: بخش دیگر این جشنواره بخش روستایی است که می طلبد به فرهنگ اقوام ایران زمین توجه شود و در این بخش نیز موفقیت هایی را شاهد هستیم و همه استان ها در این جشنواره حاضر هستند.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان تاکید کرد: در بخش دیگر سوغات و هدایای استان های مختلف را شاهد هستیم و بخش صنایع دستی نیز می تواند به اشتغال استان کمک کند و فروش خوبی در سال های گذشته شاهد بودیم و با استقبال گسترده امسال نیز زمینه فروش صنایع دستی به میزان قابل توجه وجود دارد.
نظر شما