به گزارش خبرگزاری شبستان: «محمدحسین اسماعیلی» در نشست شورای فرهنگ عمومی که با حضور حجت الاسلام ارزانی دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: اگر بتوانیم امکانات فرهنگی و تجهیزات مناسب را در مساجد مهیا کنیم تا جوانان نیز گرایش بیشتری به حضور در این کانون ها داشته باشند به اهداف متعالی خود خواهیم رسید.
اسماعیلی تصریح کرد: کار فرهنگی برای اثر بخشی باید تداوم داشته و با مشارکت همه دستگاههای متولی صورت گیرد تا سریعتر به نتیجه برسد.
وی افزود: مساجد خانه مومنان و پرهیزگاران و پایگاه مطمئن برای انجام امور دینی است و خوشبختانه این اماکن مقدس در زمان انقلاب نیز مامن مبارزان و کانون فعالیتهای انقلابی بود که اهمیت آن را نشان می دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین یادآورشد: مساجد ظرفیت فرهنگی و دینی ارزشمندی هستند که با برنامه ریزی اصولی و منطقی و استفاده از همه ظرفیت ها می توان در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظیم رهبری گام برداشت.
در ادامه حجت الاسلام قابل رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هم گفت: متاسفانه در بسیاری از امور مساجد حتی ساختار آنها با مشکلات جدی مواجهیم که برای رفع آنها باید اقدام کرد.
وی تصریح کرد: گاهی اوقات شاهد تنش و اختلاف نظر میان هیئت امنا و خادمان مساجد با یکدیگر هستیم که این رویکرد مانع پیشبرد اهداف فرهنگی و دینی می شود.
قابل اضافه کرد: اگر فرمایش رهبری را نصب العین خود قرار دهیم و با انسجام و همدلی و استفاده از روشهای جذاب به اجرای برنامه های دینی در مساجد همت کنیم بدون شک شاهد حضور گروههای بیشتری در این کانون های مقدس خواهیم بود.
در ادامه حجت الاسلام علی رمضانی مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین گفت: در حال حاضر ۳۶۱ کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان قزوین فعالیت میکند و۲۷ هزار نفر نیز در سامانه مساجد استان ثبت نام کرده اند.
وی بیان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد از سال ۷۲ در استان فعالیت خود را آغاز کرده اند و با حضور هزاران جوان مومن و علاقمند زمینه انجام کارهای تاثیرگذار مهیا شده است.
حجت الاسلام رمضانی تصریح کرد: با برگزاری بیش از ۲ هزار و ۱۴۴ نفر ساعت برنامه های فرهنگی و دینی برای غنی سازی اوقات فراغت زمینه آشنایی افراد مختلف با مباحث دینی، علمی و فرهنگی فراهم شده است.
وی یادآورشد: در حال حاضر ۵۱ درصد از کانونهای فرهنگی و هنری استان در حوزه شهری و ۳۹ درصد در بخش روستایی فعالیت می کنند.
منبع: مهر
نظر شما