به گزارش خبرگزاری شبستان، در شماره 62 ماهنامه فرهنگی تاریخی شاهد یاران مطالبی در مورد زندگی شهید آیتالله شاهآبادی از زبان اشخاص مختلف از جمله حضرت امام خمینی (ره)، پدر، برادر و فرزند ارشد شهید، حجتالاسلام سیدحسین رضوی از زندانیان دوران ستمشاهی، حجتالاسلام محمود رستگاری، حبیبالله عسگراولادی، مهندس مهدی چمران، عبدالکریم مجتبیزاده، نویسنده، دکتر هادی منافی و دکتر جواد منصوری درج شده است.
عباس خامهیار، سردبیر شاهد یاران در دیباچه این شماره با عنوان" ...مجاهد شریف" آورده است: آیتالله شهید مهدی شاهآبادی یکی از دردانههای مکتب امام بود که بدین وادی پرخطر پای نهاد.ایشان استادزاده حضرت امام بود و مرحوم آیتالله العظمی آقامیرزا محمدعلی شاهآبادی که روزگاری سخاوتمندانه سینهاش را گشوده و حاج آقا روحالله را از درس عرفان ناب اسلامی سیراب کرده بود، چه زیبا و هوشمندانه با اشارت و بشارت، راه را به فرزند برومندش نشان داد و آقا مهدی را به دست بزرگترین حماسهساز قرن سپرد.
در بخشی از گفتوگوی شاهد یاران با حجتالاسلام سعید شاهآبادی، فرزند ارشد شهید آمده است: عشق به رزمندهها، عشق به آن محیط و معنویتی که در آن بسیجی میآید , جبهه و فقط خدا برایش مطرح است و از تعلقات دنیوی بریده و رنگ دنیا را نمیبیند برای شهید شاهآبادی بسیار ارزشمند بود.
حجتالاسلام دکتر محمد اشرفی اصفهانی در وصف شهید شاهآبادی که در شماره 62 شاهد یاران آمده است، گفته است: شهید شاهآبادی انسانی فوقالعاده خوشاخلاق و خوشمحبت و بسیار متواضع بود. هر کس که میرسید حتی اگر یک طلبه معمولی بود شهید جلوی پایش میایستاد و به وی احترام میگذاشت.
در بخش دیگری از این شماره حبیبالله عسگراولادی جنبههای فرهنگی و اجتماعی شهید شاهآبادی را بسیار قوی دانسته و بیان کرده است: شهید با نسل جوان روابط عمومی بسیار خوبی داشت به طوری که آنها میتوانستند پاسخ سؤالات خود را از این استاد دریافت کنند. در مجالسی که آقای شاهآبادی شرکت میکرد عمدتا جوانان متدین حاضر بودند.
گفتنی است، صاحبامتیاز شاهد یاران، بنیاد شهید و امور ایثارگران است که مدیرمسئول، سردبیر، جانشین سردبیر و دبیر تحریریه آن را به ترتیب مسعوود زریبافان، عباس خامهیار، محمدعلی فقیه و علی عبد تشکیل میدهند که شماره 62 ویژه دی 89 آن با 139 صفحه به یادمان شهید آیتالله مهدی شاهآبادی اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر شما