بسیاری از چالش های زندگی نتیجه نداشتن فکر لازم است

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه منزلت و کرامت انسان به جهت دو گوهر عقل و تفکر و اختیار و اراده است که باید به این دو اهمیت داده و آن را صرف کارهای بیهوده نکنیم؛ گفت: بسیاری از چالش های زندگی را نتیجه نداشتن فکر لازم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مریم محمودزاده، در همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود مدارس علمیه استان با بیان اینکه منزلت و کرامت انسان به جهت دو گوهر عقل و تفکر و اختیار و اراده است که او را از دیگر موجودات ممتاز می کند‌؛ تأکید کرد: باید به این دو اهمیت داده و آن را صرف کارهای بیهوده نکنیم.

 

استاد حوزه و دانشگاه از تهران بر اساس حدیثی از امام صادق علیه السلام در اهمیت تفکر؛ فکر کردن را آیینه حسنات، کفاره گناهان، نورقلب، مایه حسن خلق، اصلاح آخرت، آگاهی از فرجام کارها و فزونی علم دانست و بسیاری از چالش های زندگی را نتیجه نداشتن فکر لازم درباره رفتارها و انتخاب ها و... عنوان کرد.

 

وی در خطاب به طلاب جوان با تأکید بر اینکه باید آنقدر از نظر علمی قوی باشید که پاسخ شبهات اطرافیان را بدهید؛ یکی از وظایف تبلیغی را حُسن خلق و رفتار بهتر با خانواده عنوان و تصریح کرد: این نیاز به تمرین و تکرار و کمک خواستن از خدا و اهل بیت دارد.

 

محمودزاده با بیان اینکه یک طلبه پس از ۵ سال باید محقق، مبلغ و مدرس خوبی شده باشد؛ اصول برنامه ریزی برای دستیابی به اهداف را فهرست کرد و در این باره به اولویت بندی کارهای روزمره، کنترل و نظارت بر آن، شناخت نقاط قوت، انعطاف پذیربودن برنامه، تنوع مطالعاتی، برنامه ریزی واقع بینانه و متناسب با شرایط فردی و... اشاره کرد.

 

وی بر لزوم داشتن برنامه معنوی روزانه تأکید کرد و با اشاره به اینکه باید انگیزه های قوی برای کارها داشت زیرا چالش ها زیاد است؛ توصیه کرد: برای جلوگیری از افکار منفی به ذهن باید فیلتر ذهنی خود را فعال کنید تا هر چیزی به ذهن شما راه نیابد.

 

دکترای مطالعات زنان گفت: دنیای کنونی دنیای چالش و تزاحم است؛ باید کمر همت ببندیم و یاد بگیریم همانگونه که هر غذایی را به خورد جسم نمی دهیم برای غذای روح هم فیلتر داشته باشیم زیرا افکار منفی علف های هرزی است که اجازه رشد به انسان نمی دهد پس باید فکر را که سرمایه خدادادی است در مسیر خودش بکار بگیریم.

کد خبر 860255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha