به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «خیرالله خادمی» امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به احجام عملیات اجرایی و مزیتهای حمل و نقلی راهآهن میانه - بستانآباد - تبریز نیز گفته است: در مجموع ۶۵ میلیون متر مکعب عملیات خاکی، ۱۵ کیلومتر تونل و پل دو خطه در این پروژه ریلی اجرا میشود و کاهش ۵ و نیم ساعته زمان سفر و ۱۱۴ کیلومتری طول مسیر اتصال مرکز شمالغرب به شبکه ریلی سراسری را به دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور خاطرنشان کرد: راهآهن میانه - بستانآباد - تبریز علاوه بر اینکه الگو و نمادی از توان مهندسی کشور است، میتواند نمونه بینظیری برای صادرات خدمات فنی ـ مهندسی نیز باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: طول راه اهن میانه ـ تبریز 203 کیلومتر است که از این طول، 132 کیلومتر خط آهن میانه ـ بستان آباد است که امروز با حضور آقای روحانی به بهره برداری رسید.
وی افزود: هزینه این طرح 1500 میلیارد تومان است و برای تکمیل آن تا تبریز 1300 میلیارد تومان دیگر لازم است و در صورت تامین این اعتبار ، کل طرح تا پایان سال 99 تکمیل خواهد شد.
خادمی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح مهم در شمال غرب کشور موجب جابه جایی هفت میلیون تن بار و دو میلیون مسافر خواهد شد و مسافت و زمان به ترتیب حدود 114 کیلومتر و 5 و نیم ساعت کاهش می یابد.
وی با تأکید بر اینکه توسعه شبکه ریلی بدون تردید در توسعه متوازن و پایدار نقش اساسی داشته و دارای اولویت بالایی است، افزود: توسعه شبکه ریلی سهم تعیینکننده ای در تولید ناخالص ملی و پیشنیاز در توسعه بخشهای اقتصادی، تجارت، صنعت و کشاورزی و همچنین زیربخشهای اجتماعی و اقتصادی دارد.
نظر شما