به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محسن برزگری » امروز در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به ارائه الگوی جدید دانشگاه به عنوان دانشگاه نوآفرین از سوی وزارت علوم اظهار داشت: دانشگاه های نوآفرین در راستای ایده پروری و تجاری سازی پژوهش های کاربردی دانشجویان فعالیت می کنند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر یزد افزود: با توجه به بهبودی که در سطح الگوی آموزشی در حال ایجاد است و با توجه به نقشه راه جهاد دانشگاهی و ماموریتی که به آموزش عالی جهاد دانشگاهی اعطا شد، الگوی دانشگاه نوآفرین شکل گرفت و از مهر ماه آینده با تصویب شورای گسترش آموزش عالی، این الگوی آموزشی اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: مهمترین سیاست هایی که در اجرای مدل وجود دارد این است که دانشجویان دانشگاه علم و هنر در سال آخر دانشجویی در محیط کسب و کار مشغول به اشتغال می شوند و اشتغال می یابند و اشتغال پایدار دارند و در فضای پژوهشی و فناوری و کلینیک های تخصصی فعالیت کرده و رشد می کنند.
برزگری خاطرنشان کرد: با توجه به ارتباطی که با محیط های کسب و کار بوجود آمده بعد از یک سال جذب بازار کار می شوند البته در طول مدت یک سال با تسهیلات دانشگاه شغل کارآفرینانه ایجاد می کنند.
وی گفت: این فضا می توانند به سمت اشتغال پایدار و تولید ثروت حرکت کنند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر یزد گفت: دانشجویان می توانند در ابتدا حقوق گرفته و در صورتی که تمایل داشته باشند می توانند دوره را ادامه داده تا کارشناسی ارشد را به طور پیوسته دریافت کنند.
برزگر گفت: امیدواریم این قدم به صورت پایلوت در چند رشته تحصیلی اجرا شود و در صورت دستیابی به نتایج مفید به ادامه آن در تمامی رشته ها می پردازیم.
وی افزود: وجود پتانسیل های خوبی اعم از مراکز تخصصی، شرکت ها، آژمایشگاه ها و کلینیک های تخصصی در زمینه های سلامت، ورزش، روانشناسی، تغذیه، حقوق و گردشگری می تواند به خوبی ما را در این هدف سازی کرده و دانشجویان را به اشتغال پایدار برساند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر یزد گفت: حمایت از اساتید، نخبگان و کارآفرینان از دیگر سیاست های دیگر دانشگاه است که این حضور می تواند به عنوان ترویج فضای نوآوری در دانشگاه باشد و اعطای بسته های حمایتی تشویقی برای دانشجویان در کنار آن می تواند به عنوان مشوق های محرکی باشد که آنها را با محیط کسب و کار بیشتر آشنا کند.
وی افزود: امسال دانشگاه علم و هنر در رشته های مختلف و مقاطع تحصیلی مختلف اقدام به تکمیل ظرفیت کرده است که زمان کارشناسی ارشد به پایان رسید و نتایج آن اعلام می شود و دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته همچنان تا 30 دیماه ادامه دارد.
وی گفت: دانشگاه علم و هنر بیش از 15 هزار فارغ التحصیل داشته است که از این تعداد 35 درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول هستند و مابقی در حوزه کسب و کار فعالیت دارند.
برزگر ادامه داد: ما در 78 کد رشته تحصیلی در 4 مقطع تحصیلی فعالیت داریم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر یزد گفت: امسال با توجه به سیاست سازمان سنجش در پذیرش دانشجو می توانیم به صورت حضوری برای تکمیل ظرفیت ثبت نام کنیم.
وی افزود: رشته های پایلوت شامل گردشگری، روانشناسی، حقوق و مهندسی صنایع و طراحی پارچه و لباس است که قرار است به منظور فعالیت دانشجویان به منظور اشتغال پایدار برنامه ریزی کنند.
برزگر بیان کرد: حمایت های ما شامل تسهیلات برای ایجاد شرکت های دانش بنیان است و در این راستا سعی داریم تا فضا را برای آنها ایجاد کرده و بازار کار را ایجاد کنیم.
وی گفت: ما قریب به 6 هزار و 200 دانشجو داریم که تقریبا 30 درصد آقایان و 70درصد بانوان هستند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر یزد گفت: دانشگاه علم و هنر یزد به عنوان شروع کننده طرح در جهاد دانشگاهی کشور است
نظر شما