به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « علی صالحی » در همایش سراسری ارتقای نقش روحانیون در اقامه نماز ،ارتقای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و سلامت کارکنان دستگاه قضایی، با اشاره به مراتب امر به معروف و نهي از منكر اظهار کرد: اين امر وظيفه هر مسلماني است و در عين حال بايد توجه داشت كه امر به معروف ونهي از منكر مراتبي دارد و آخرين مرتبه آن، برخورد است.
وي ادامه داد: هرچند به موجب قانون، در مقابله با جرائم حرف آخر را دستگاه قضايي مي زند ولي بايد از ابزار مناسب ديگر نيز به منظور پيشگيري و مقابله فرهنگي با جرايم و انحرافات در حد امكان استفاده شود .
رئيس كل دادگستري هرمزگان تصریح کرد: همگانی کردن نهاد امر به معروف و نهی از منکر بهترین راهکار مقابله با جرایم و از ضرورتهای حوزه پیشگیری است.
وی بیان کرد: یکی از وظایف مهم حکومت اسلامی، ایجاد و تحقق عدل و گسترش عدالت است و یکی از مواردی که در ایجاد عدالت مؤثر است امر به معروف و نهی از منکر است و امام حسین(ع) هر آنچه داشت از جان، آبرو و مال در طبق اخلاص برای احیای امر به معروف و نهی از منکر تقدیم کرد.
صالحی تصريح كرد: هزينه اي كه جامعه در زمينه پيشگيري مي پردازد به مراتب كمتراز هزينه اي است كه در مقابله با جرائم متحمل مي شود و چه بسا در بسياري از شرايط ، تنها اجراي مجازات اثرگذار نباشد .
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصريح كرد: پيشگيري از وقوع جرم از یک سو منجر به صدور احكامي مي شود كه نتيجه اش بازدارندگي در سطح جامعه است و از سوي ديگر شامل پيشگيري اجتماعي و وضعي است كه عامل مذهب در تحقق آن نقش بسزا و موثري دارد.
وی در ادامه وضعیت نماز جماعت و نمازخانه ها را در مجموعه دادگستری استان هرمزگان مطلوب برشمرد و ظرفیت نماز جماعت و برنامه های پیرامونی آن را برای سلامت اداری و پیشبرد برنامه ها مهم ارزیابی کرد
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان فرصت نماز را با توجه به حجم و فشار کار کارکنان سازنده و تعالی بخش تو صیف و بر ارتقای کیفی نماز خانه ها تأکید کرد.
شایان ذکر است: در جریان اين نشست هر يك از حاضرین در فضايي صميمانه به بيان نقطه نظرات ،ديدگاه ها و پيشنهادهاي خود پرداختند.
نظر شما