ایجاد قرارگاه تحول اجتماعی با محوریت مساجد

امیری آتشانی در منطقه شش کشور با بیان اینکه قرارگاه تحول اجتماعی در ۱۸ استان با استقرار ۱۰۰ روحانی کار خود را آغاز کرده است، گفت: یک تحول ویژه در سازمان تبلیغات اسلامی، ایجاد قرارگاه تحول اجتماعی با محوریت مساجد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان: به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام «علی امیری آتشانی» نماینده معاونت فرهنگی این سازمان صبح امروز، ۱۱ آذر در نشست بررسی وضعیت روحانیان مستقر استان با اشاره به اجرای برخی برنامه‌های این نهاد در راستای تحقق نقطه نظرات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: یک تحول ویژه در سازمان تبلیغات اسلامی، ایجاد قرارگاه تحول اجتماعی با محوریت مساجد است.

 

نماینده معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در منطقه شش کشور با بیان اینکه در این قرارگاه سه حوزه فعالیتی شامل امامان جماعت روستا، محله‌های کشور و سوم کیفیت‌بخشی و توسعه پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی است، گفت: هم‌اکنون ۱۰۰ روحانی در ۱۸ استان کشور مشغول به فعالیت هستند که به‌زودی پنج استان دیگر نیز میزبان این طرح می‌شوند.

 

وی نماینده معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در منطقه شش کشور ادامه داد: یکی از بحث‌های ویژه و مهم در قرارگاه تحول اجتماعی، توانمندسازی و ارزیابی امامان جماعات اعزامی و مستقر در روستاها محسوب می‌شود که این ارزیابی تحت عنوان طرح شهید قاسمی صورت گرفته و به استان‌ها نیز ابلاغ‌ شده است.

 

امیری آتشانی با بیان اینکه روحانیان مستقر در استان سمنان مورد ارزیابی قرار گرفته‌ و در قالب طرح موسوم به شهید قاسمی و در پنج سطح تقسیم‌بندی می‌شوند، متذکر شد: این امامان جماعت علاوه بر برگزاری مراسم عبادی و دینی مردم و مسجد خودشان نیاز است که به مسائل و معضلات محله و روستا نیز اشراف داشته باشند تا بتوانیم از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم و درنتیجه توانمندسازی این روحانیان در دستور کار قرار دارد.

 

نماینده معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در منطقه شش کشور با بیان اینکه نقش‌آفرینی ویژه ائمه جماعات نیازمند توانمندسازی آن‌هاست، یادآور شد: قرارگاه تحول اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی، ائمه جماعات شهری و روستایی را از لحاظ توانمندی آن‌ها و نه فعالیت‌هایشان مورد ارزیابی قرار داده است.

 

امیری آتشانی متذکر شد: مسائلی که بر جوانان منطقه و محله استقرار روحانی و امام جماعت شامل اعتیاد، انحرافات اخلاقی و ... رخ می‌دهد در کنار مسائل مثبت اجتماعی مانند کارآفرینی و اشتغال جوانان، فرهنگ کار و تلاش، جلوگیری از مهاجرت به شهرها و مسائلی ازاین‌دست در زمره اقدامات امامان جمعه در طرح هستند.

 

وی با تأکید بر اینکه آموزش، مهم‌ترین حوزه فعالیت و ارزیابی طرح قرارگاه تحول اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی است، یادآور شد: از بیست و پنجم آبان‌ماه ۹۸ اولین دوره آموزش و توانمندسازی امامان جمعه و مبلغان باهدف آشنایی با طرح تحول اجتماعی، مأموریت‌های جدید این نهاد، تحولات حوزه اجتماعی و فرهنگی قرارگاه تحولات اجتماعی مسجد محور برگزار می‌شود.

 

نماینده معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در منطقه شش کشور با بیان اینکه امروز نیازمند ارتقای فعالیت‌های تبلیغی به سمت اقدامات میدانی هستیم، اظهار کرد: در این راستا کارگروه‌های هفت‌گانه‌ای شکل خواهد گرفت که اقدامات مورد نیاز در آن اجرا می‌شوند.

 

منبع: ایکنا

کد خبر 862728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha