«مرادعلی واعظی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، درخصوص برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در خراسان جنوبی اظهار داشت: طی 10 سال گذشته، استاد اسماعیلی مود که خطاط صاحب سبکی در خراسان جنوبی است، سبب بروز استعدادهای هنری در زمینه هنر خطاطی شده است.
استاد دانشگاه بیرجند گفت: به لحاظ آموزش خطاطی؛ انتظار از متولیان فرهنگ و هنر بیشتر است و در راستای ترویج و اهمیت دادن به این هنر، باید خوشنویسی در مدارس و دانشگاه ها آموزش و حتی در بعضی از کتاب ها هم توسط هنرمندان خوشنویس عرضه شود.
وی بیان کرد: خوشنویسان، هنرمندان با قداست و گمنامی هستند که باید آنها را حمایت معنوی کرد، تا بسیاری از زوایای فرهنگی ایران ترویج و نهادینه شود.
استاد ادبیات دانشگاه بیرجند افزود: از هنرمندان انتظار می رود، آیات، روایات و کتاب های قدسی و اسناد آستان قدس رضوی را با خطی زیبا و دلنشین به رشته تحریر در آورند تا ماندگار شود.
واعظی با بیان اینکه در بحث فرهنگی مرزها برداشته می شود، گفت: قطعا برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در خراسان جنوبی می تواند از هر لحاظ اثرات خوبی برای استان داشته باشد.
وی ادامه داد: ایران قداست خاصی برای هنر قائل است، چراکه خداوند به خط سوگند یاد کرده و متون ارزشی باید بر اساس خط خوب عرضه شوند، تا ماندگار شوند.
استاد ادبیات دانشگاه بیرجند بیان کرد: یکی از راه های ماندگاری علم و هنر خط زیبا است و برگزاری جشنواره های امام رضا(ع) قطعا در ترویج فرهنگ رضوی تاثیر گذار بوده و می توانند سرآغازی برای برگزاری کلاس های آموزشی باشد.
نظر شما