«ارسلان غمگین» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اشاره به میزان بودجه در نظر گرفته شده برای مشاغل خانگی اظهار کرد: در سال جاری ۸۰ میلیارد ریال بودجه به منظور توانمندسازی و حمایت از مشاغل خانگی اختصاص یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به افزایش حمایت ها از مشاغل خرد تصریح کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به مشاغل خانگی مجوز و تسهیلات ارزان قیمت با نرخ چهار درصد اعطا می کند و اولویت ما با طرح های دارای توجیه اقتصادی، جهت اتصال به بازار و معرفی شده از سوی دستگاه های اجرایی است.
وی در خصوص نحوه دریافت تسهیلات اضافه کرد: می توان با مراجعه به دستگاه های اجرایی استان از جمله سازمان جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و صنایع دستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیستی، از طریق بانک های توسعه تعاون و رفاه کارگران، تسهیلات با بهره چهار درصد دریافت کرد.
غمگین به میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری اشاره کرد و افزود: تاکنون پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ شده که از این مقدار، سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال جذب و مابقی آن نیز در حال پرداخت است.
وی با بیان اینکه تاکنون به ۲ هزار و ۶۶۲ طرح که زمینه اشتغال پنج هزار و ۱۷۹ نفر را فراهم کرده اند، تسهیلات پرداخت شده، به تعداد مشاغل خانگی موجود در خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: در سطح استان بیش از ۳۳۰ رسته شغلی وجود دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در خصوص تخلفات صورت گرفته مبنی بر اینکه برخی افراد تسهیلات مشاغل روستایی دریافت و در شهر طرح خود را اجرا می کنند یاد آور شد: همه طرح ها می بایست در محل تایید شده اجرا شوند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین منابع مالی دریافتی در قالب تسهیلات، باید جهت اجرای طرح ارائه شده با تاکید بر ایجاد اشتغال تعهد شده هزینه شود و کمیته نظارت استان به صورت میدانی تمامی طرح ها را بازدید می کنند.
غمگین در پایان با بیان اینکه طرح های صنعتی را نیز می توان در مناطق روستایی پیاده کرد اذعان داشت: رسته های طرح های صنعتی برای مشاغل روستایی مشخص شده اند.
نظر شما