نمایش آثار هنرمندان خوشنویس در کشورهای حاشیه خلیج فارس

کابلی با اشاره به اینکه خراسان بزرگ پایتخت خوشنویسی ایران است، گفت: آثار هنرمندان ما در کشورهای حوزه خلیج فارس برده و به نمایش گذاشته می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «یدالله کابلی» شامگاه چهارشنبه (13 آذر) در اختتامیه جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در خراسان جنوبی اظهار داشت: سفر بنده به بیرجند سفری تازه نیست بلکه بیش از 25 سال است که به دلیل حضور در جامعه یاوری به این شهر برای محرومیت زدایی سفرهایی دارم و با تمام روستاها و شهرهای این استان آشنا هستم و در این استان حدود 300 مدرسه با استانداردهای بالا با کمک خیرین ساخته ایم.

 

داور جشنواره ملی خوشنویسی رضوی با بیان اینکه بیرجند دارای هنرمندان باارزش و خوبی در حوزه خوشنویسی است، افزود: از جمله می توان به وجود استاد اسماعیلی مود در این استان اشاره کرد و انجمن خوشنویسی مرکز تربیت هنرمندان شاخصی در این شهر است و شاهد رشد قابل توجه هنر خوشنویسی در بیرجند هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه باید به سمت تشویق و ترغیب نسل جوان به سمت خوشنویسی برویم، ادامه داد: جوانان بسیاری در هنر خوشنویسی فعالیت دارند و دوران طلایی جامعه خوشنویسی را رقم می زنند و انجمن خوشنویسی ایران امروز رشد کمی و کیفی بسیار فزاینده ای داشته و این موضوع مایه مباهات و افتخار است.

 

کابلی بیان کرد: در هر جای کشور نگاه می کنیم چهره ها و هنرمندان شاخصی می بینیم که با تلاش فراوان به جایگاه بالایی در حوزه خوشنویسی رسیده اند که نه تنها در حوزه ملی بلکه بین المللی می درخشند و به شاخصه های بلند هنری دست یافته اند و آثار آنان قابل قیاس با آثار هنرمندان بزرگ و قدیمی این کشور است.

 

داور جشنواره ملی خوشنویسی رضوی با توجه به اینکه جشنواره رضوی برای تجلیل و یاد امام رضا علیه السلام برگزار می شود، در ادامه گفت: جشنواره رضوی جایگاه شاخصی برای حرمت گذاری به امام رضا علیه السلام دارد و تقاضا داریم که مسئولین برای تداوم این جشنواره اقدامات مهمی انجام دهند تا شاهد حضور هنرمندان بیشتری در این جشنواره باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه ما باید مزد شایستگی های هنرمندان فعال در حوزه خوشنویسی را پرداخت کنیم، افزود: به این دلیل که یک خوشنویس برای خلق یک اثر بزرگ عمر خود را هزینه می کند و چگونه ممکن است هنگامی که به فرهنگ هنر می رسیم قیف بودجه تنگ می شود و ارزش های بی نظیر این هنرمندان را نادیده می گیریم ما متاسفانه مدام در حال ریزش هستیم و هنرمندان انگیزه ای برای حضور در جشنواره ها ندارند.

 

کابلی با بیان اینکه هنر نقش بسیار شگرفی در ماندگاری تفکر بشری ایفا کرده است، گفت: انجمن خوشنویسان ایران وظایف و رسالت خود را در خصوص ترویج خوشنویسی انجام داده است اما به تنهایی نمی تواند در این زمینه ها موفق باشد و امروزه متاسفانه شاهد این هستیم که دستاورد دوره های خوشنویسی ما جذب کشورهای دیگر می شوند و مجموعه آثار هنرمندان ما در کشورهای حوزه خلیج فارس برده و به نمایش گذاشته می شود.

 

داور جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در پایان با اشاره به اینکه خراسان بزرگ پایتخت خوشنویسی ایران است، افزود: چرا که هنرمندان بزرگ و بسیاری متعلق به این سرزمین هستند و در این راستا قطعا شاهد حضور هنرمندان بزرگ و بیشتری در این خطه خواهیم بود.

کد خبر 863682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha