به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «رحیم سرهنگی» شب گذشته (جمعه 15 آذر) در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما درباره برنامهها و تسهیلات دولت در حوزه کارآفرینی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه دولت برای کسانی که بتوانند اثبات کنند کارآفرین خط شکن و پیشرو هستند، مشوق های حمایتی در نظر گرفته شده است، گفت: کارآفرین کسی نیست که از فرصت استفاده کرده و ارزش افزوده ای خلق کرده است بلکه تفاوت کارآفرین با تولید کننده به مخاطب بستگی دارد بنابراین آنچه ارزش آفرین است را کارآفرینی می نامیم.
مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت کار درباره وضعیت کشور در کارآفرینی با اشاره به اینکه در شاخص جهانی کارآفرینی در سال 2018 جز معدود کشورهایی بودیم که 18 پله بهبود پیداکردیم واز رتبه 85 به 72 رسیدیم، گفت: این در حالی است که در بعضی ابعاد نیاز به بهبود داریم بنابراین برای پوشش ریسک یکی از شاخص هایی است که در شاخص جهانی نسبت به آن ضعف داریم و نیاز به حمایت دارد.
وی با بیان اینکه تبدیل ایده به محصول یک پروسه است، گفت: وقتی کسی توانست محصول تولیدی را به فروش برساند کارآفرین نامیده می شود به طور مثال در حوزه داروهای بیوتکنولوژی کار آفرینان در کنار شرکت های کارآفرینان ایده هایی دارد که به محض به محصول رسیدن نیاز به سرمایه گذار بخش خصوصی دارد. دولت نیز در این حوزه وظایفی دارد به طور مثال به شرط اینکه کارآفرین وارد بازار رقابتی شود می تواند حمایت کند.
سرهنگی درباره تامین مالی کارآفرینان گفت: از نگاه کلان سیستم بانکی تامین کننده نیست بنابراین در سیاست گذاری مالی نیاز به تغییر شیوه و راهکارهای جدید هستیم./
نظر شما