استارت آپ ها نقش پیشتاز در اقتصاد هوشمند دارند

دژپسند با تاکید بر حمایت از وزارت امور اقتصادی و دارایی از شرکت های دانش بنیان گفت: ما معتقدیم شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها نقش محوری و پیشتاز در اقتصاد هوشمند دارند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «فرهاد دژپسند» در ادامه جلسه صبح امروز سه شنبه 19 آذر که به بررسی وضعیت و مشکلات استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان پرداخته بود، گفت: در سال گذشته که از مجلس رای اعتماد گرفتم، شکل گیری اقتصاد هوشمند را مطرح کردم چرا که معتقدم شکل گیری این نوع اقتصاد در رفع بسیاری از مشکلات ما را یاری می کند. ما برای مبارزه با فساد و شکل گیری اقتصاد هوشمند لازم است بحث حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها را ب صورت جدی داشته باشیم چرا که آنها از بحث فساد پیشگیری می کنند و شفافیت ایجاد می کنند.

 

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان نقش کلیدی در اقتصاد کشور دارند، گفت: استارت آپ ها نقش محوری و پیشتاز در اقتصاد هوشمند دارند و بیشتر باید مورد حمایت قرار گیرند.

 

وی گفت: ما علاوه بر کارهایی که برای حمایت از شرکت های دانش بیان انجام دادیم، سعی کردیم قوانین دست و پاگیر را در این حوزه حذف کنیم و بحث این شرکت ها را به صورت مستقل مورد توجه قرار دهیم.

 

وزیر اقتصاد با اشاره به بحث مالیات تاکید کرد: شاید از نظر قوانین و مقررات در بحث مالیات ها مشکلی برای استارت آپ ها نباشد اما ما در اجرا می بینیم که همکاران ما در سازمان مالیاتی در مواجهه با استارت آپ ها دچار مشکلاتی می شوند یا در گمرک نیز همین مشکلات وجود دارد؛‌ به همین دلیل جلساتی را با شرکت های دانش بنیان برگزار کردیم که در این جلسات رییس سازمان مالیاتی و گمرک نیز حضور داشتند و موارد را با دقت مورد بررسی قرار دادیم.

 

وی ادامه داد: نتایج این جلسات این بود که برخی موارد نیازمند تشکیل کمیته های فردی بود که در این زمینه اختیارات را به سازمان مالیاتی و گمرک دادیم که آنها را رفع کنند، برخی نیز نیازمند مقررات زدایی بود که در هیئت مقررات زدایی آنها را مطرح و برخی را در دستور کار قرار دادیم.

 

دژپسند با تاکید بر اینکه ما از اختیارات قانونی خودمان برای حل مشکلات این شرکت ها استفاده کردیم، گفت: یکی از بحث هایی که در رابطه با استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان وجود داشت بحث وثیقه گذاری دارایی های نامشهود آنهاست که در معاونت علمی و فناوری رییس جمهور کارگروهی تشکیل شد و همکاران ما در آن درصدد این هستند که مشکلات را در این بخش حل کنند.

 

وی تاکید کرد: موضوعی که ما در مواجهه با عزیزانی در این شرکت ها داریم بحث مالیات و اصلاح قانون مالیات های مستقیم است که در حال حاضر در وزارت اقتصاد در حال بازنگری آن هستیم.

 

وی با تاکید بر بحث متمرکز بر تامین نیازهای شرکت های نوپا و نوآور تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی بحث محیط کسب و کار و مجوزها است که این شرکت ها نیاز به این دارند که فرآیند تشکیل آنها محکم تر شود و برای تقویت این شرکت ها باید به این مولفه توجه کنیم./

کد خبر 866042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha