حمایت از طرح های اشتغال‌زایی مسجد محور در استان بوشهر

پولاد در نشست توجیهی رابطین فهما در شهرستان گناوه گفت: برپایی کارگاه های خانگی توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد نه تنها باعث ایجاد اشتغال در محلات می‌شود بلکه کمک می‌کند کانون ها در راستای تامین نیاز های مالی خودکفا شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از  بوشهر،«علیرضا پولاد» در نشست آموزشی و توجیهی رابطین فهما در شهرستان گناوه با اشاره به ظرفیت های موجود در استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر یکی از استان ها در سطح کشور می باشد که به  دلیل موقعیت جغرافیایی و توسعه این استان ظرفیت های بسیاری در راستای طرح های اشتغال زایی وجود دارد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر با اشاره به اهمیت ایجاد کارگاه های خانگی در سطح روستاها و شهرهای استان ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی امروز جامعه و کمبود شغل، ایجاد کارگاه های خانگی نقش تاثیرگذاری در راستای اشتغالزایی و رونق تولید و توسعه اقتصاد دارد.

 

وی به شناسایی ظرفیت های موجود در محلات جهت ایجاد اشتغال توسط بچه های مسجد تاکید کرد و ادامه داد: برپایی کارگاه های خانگی توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد نه تنها باعث ایجاد اشتغال در محلات خواهد شد بلکه کمک میکند کانون ها در راستای تامین نیاز های مالی جهت برگزاری مراسمات دینی و فعالیت های فرهنگی خود کفا شوند.

 

پولاد با تاکید بر حمایت از طرح های اشتغالزایی مسجد محور ادامه داد: با تفاهم نامه ای که ما بین ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر با موسسه مالی اعتبار کوثر تنظیم شده است تسهیلاتی با بهره کم در راستای حمایت از طرح های اشتغالزایی که توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد ارائه می گردد، به آن ها تعلق خواهد گرفت.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر در ادامه بیان کرد: یکی از برنامه های مهمی که از سوی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور در حال اجر است، رویداد ملی فهما می باشد که در این اقدام، بر اساس شاخص های تعیین شده کانون های موفق معرفی می شوند.

 

پولاد با تاکید بر اهمیت ثبت فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در سامانه بچه های مسجد تصریح کرد: این اقدام با هدف معرفی کانون های موفق و همچنین پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران طراحی شده است که در شب ولادت حضرت زهرا (س)، کانون های برتر معرفی می شوند.

 

وی با اشاره به چهار راهبرد اساسی در نظام فهما، اظهار داشت: نظام فهما راهبردهای شبکه سازی و توانمند سازی، کشف و پرورش استعدادها و بکارگیری این استعدادها، حضور هدفمند و جریان ساز کانون ها در فضای عمومی جامعه، تولید محصولات و استفاده از محصولات تولیدی دین محور برای جامعه مخاطب را تبیین می کند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر  با اشاره به هشت شاخص ارزیابی در این خصوص تصریح کرد: قران و عترت، شبکه سازی و ساماندهی، فعالیت های هنری و ادبی، کتاب و کتابخوانی، غنی سازی اوقات فراغت، مناسبت های ملی و مذهبی، فضای مجازی و رسانه، خلاقیت و نوآوری هشت شاخص ارزیابی در نظام فهما است که توجه به هر یک با امتیاز ویژه ای همراه است.

 

شهرستان گناوه دارای 20 کانون فرهنگی هنری مسجد فعال می باشد که بیش از 3 هزار نفر در این کانون های در حال فعالیت هستند.

کد خبر 866646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha