به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «بابک نگاهداری» با اشاره به برگزاری کمیسیون مرکزی انجمنهای علمی ـ دانشجویی باشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با برخورداری از ۲۳۰۰ انجمن علمی دانشجویی ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه دارد. ارتقاء کیفی و هدفمندسازی فعالیت انجمنها در دوره جدید از اصلیترین رویکردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در این راستا ارزیابی عملکرد انجمنهای علمی دانشجویی با شاخصهای دقیق در دستور کار قرار گرفته تا حمایتهای صورت گرفته از انجمنها متناسب با عملکرد هرکدام باشد. در رویکرد جدید انجمنهای علمی دانشجویی در چهار سطح عملکردی رتبهبندی خواهند شد و سرانه حمایتی تعلق گرفته به هر انجمن بر اساس سطح آن در رتبهبندی واحد تعلق خواهد گرفت.
وی بر لغو مجوز انجمنهایی که فاقد عملکرد شناسایی هستند، تأکید کرد و گفت: نخستین جلسه کمیسیون مرکزی انجمنهای علمی دانشجویی در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با حضور اعضای شورای باشگاه و نمایندگان معاونتهای موضوعی دانشگاه برگزار شد و مجوز ۲۶ انجمن علمی دانشجویی جدید صادر شد.
دکتر نگاهداری افزود: از این تعداد پرونده ۱۵ درخواست مربوط به رشتههای علوم پایه، فنی ـ مهندسی و کشاورزی، ۹ درخواست مربوط به رشتههای علوم انسانی و ۲ درخواست مربوط به رشتههای علوم پزشکی است.
نظر شما