به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «رضا کوچکی» در دیدار جامعه قرآنی و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خمین گفت: زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارای 14 مرکز قرآنی اعم از دانشکده علوم قرآنی، دارالقرآن، مدارس تخصصی قرآنی پسرانه و دخترانه، موسسات قرآنی و 21 خانه قرآن است.
نماینده جامعه قرآنی خمین افزود: روستايي که به نام روستای حافظان قرآن مشهور شده است که مدرس و حافظ کل قرآن این روستا در راه سفر برای آموزش قران به روستاهای همجوار جان خود را تقدیم قرآن نمود. از خداوند متعال برای زنده یاد کربلای اعظم تقی پور درخواست علو درجات را می نمایم.
مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان خمین و مدیرعامل موسسات قرآنی والفجر، مهد قرآن و فجر و عضو اتحادیه موسسات قرآنی استان مرکزی افزود: از افتخارات این شهرستان تقدیم 1000 شهید گلگون کفن انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافع حرم و وطن می باشد که در این خطه، 1000 حافظ جزء به یاد و نام این 1000 شهید، مفتخر به حفظ آيات وحي شده اند و به زودی به تعداد 114 سوره قرآن، چهارمین جشن فارغ التحفیظی 114 حافظ كل قرآن کریم را با شکوه بی نظیری برگزار خواهیم نمود. در اینجا جا دارد از خیر و کارافرین حاج محمد نبی رضایی به جهت حمایتهای بی دریغشان و اهدای هزاران جایزه مادی و معنوی و مکان و اهدای فیش حج عمره به حافظان کل تشکر و قدرداني نمايم.
وی اظهار کرد: در کشوری که نقشه ي راه معنوي آن حدیث ثقلین است نه تنها مطالبه وجود وزارت قرآن و اهل بیت علیهم السلام کم رنگ است بلکه موسسات قرآنی بجای ترویج قرآن کریم و اجرای طرح های قرآنی درگیر پرداخت قبوض اب و برق و کرایه مکان و حق الزحمه کارکنان و مربیانشان می باشند که از مقام عالی وزارت درخواست داریم دستور فرمایند برای مدافعان خط مقدم فرهنگی در موسسات قرآنی پشتیبانی موثرتری صورت پذیرد.
کوچکی ادامه داد: هرچند راه پايداري موسسات قرآني خودكفايي منابع مادي و انساني انهاست نه كمكهاي دولتي لكن سبد فرهنگي خانواده ها براي هزينه كرد در فراگيري علوم قرآني به شكل مطلوب تعريف نشده است كه شايد دليل آن عدم احساس نياز عموم جامعه به فراگيري قرآن و عمل به دستوراتش مي باشد و براي رفع اين نقص، نقش علما و دانشمندان و نخبگان براي اگاهي از نياز به اين كتاب الهي و همچنين نقش حاكميت براي ايجاد مشوق ها جهت ترقيب عموم جامعه بطرف بهرمندي از كتاب سعادت بشريت در نهايت به دوام مراكز قراني خواهد انجاميد.
وی گفت: زادگاه رهبر کبیر انقلاب اسلامی زیرساخت علمی و فرهنگی تاسیس اولین دانشکده حفظ قرآن کریم وجود دارد. البته قانون فعلی اعطای مدرک کارشناسی علوم قرآنی به حفاظ کل مربوط به حفاظ حرفه ای می باشد که دریافت این مدرک بسیار تخصصي است و در شهرستان خمین 12 حافظ کل این مدرک قرآنی را دارا می باشند ولی برای توسعه عمومی قرانی کشور جای یک رشته تحصیلی حفظ قرآن کریم برای دهها هزار حافظ موجود و حافظان اینده بسیار خالیست.
نماینده جامعه قرآنی خمین افزود: در شهرستانها باید شوراهاي قرآني و مجمع حافظان و قاريان قرآن كريم مصوب شود. ان شاء الله بتوانيم در اين خطه مذهبي با عنايت روح بلند رهبر آزادگان جهان اولين شهري باشيم كه در جهت عمل به دستور مقام معظم رهبري مبني بر تربيت 10 ميليون حافظ قران كريم جامه عمل بپوشانيم
نظر شما