به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» اثر پژوهشی دکتر ابراهیم توفیق ، مهدی یوسفی، آرش حیدری و حسام ترکمان سهشنبه ۲۶ آذر ساعت 16 در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
در این نشست دکتر مقصود فراستخواه و دکتر رضا نجف زاده سخنرانی می کنند. فراستخواه جامعه شناس و استاد برنامه ریزی توسعه آموزش عالی در موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی است. زبان قرآن، سرآغاز نواندیشی معاصر، سرگذشت و سوانح دانشگاه در ایران، تدبری در آیات قرآنی، خوداثربخشی در تعلیم و تربیت، تاریخ دانشگاه در ایران و دانشگاه ایرانی و مسئله کیفیت از جمله کتابهایی است که این نویسنده و پژوهشگر به رشته تحریر در آورده است.
دکتر رضا نجف زاده، نویسنده، مترجم و استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است. از جمله کتابهایی وی می توان به تجدد رمانتيك و علوم شاهي، حكمت سياسي اسلامي مفاهيم بنيادين، متافيزيك قدرت درآمدي بر فلسفه سياسي اسپينوزا و فلسفه دانشگاه تاملاتي درباره دانشگاه در جهان و ايران- تولد دانشگاه ايراني اشاره کرد. عربستان سعودي و جريانهاي اسلامي جديد،بايد از جامعه دفاع كرد درس گفتارهاي كلژدو فرانس و مركز مطالعات شهر تهران کتابهایی است که نجف زاده ترجمه کرده است.
در پشت جلد کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» آمده است: خلقیات به چه معناست؟ حدود صوری آن چیست؟ به چه معنا واقعیتی اجتماعی است؛ یا به عبارت بهتر، چگونه میتوان آن را مانند واقعیتی اجتماعی مطالعه کرد و این کار چه معنایی دارد؟ متونی که هدف اصلی و محوری آنها پرداختن به خلقیات است و خود را به نوعی ذیل خلقیاتنویسی تعریف میکنند، چگونه تولید و در کارزارهای نظری و عملی به کار گرفته شدهاند؟
کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» نوشته ابراهیم توفیق، سیدمهدی یوسفی، حسام ترکمان و آرش حیدری مشتمل بر۳۴۵ صفحه در قطع رقعی با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۳۰ هزار تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.
نظر شما