به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، مطابق ماده (۳۲) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، به منظور استقرار نظام راهبری توسعه سرزمین و نظارت بر اجرای آن «شورایعالی آمایش سرزمین» با مسئولیت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تشکیل می شود.
شورای مورد اشاره، مسئولیت بررسی و نظارت بر اجرای نظام راهبری توسعه سرزمین و تنظیم روابط ارکان و اجزای آن، بررسی، تصویب، هماهنگی و نظارت مستمر بر تهیه برنامه ها و طرح های توسعه سرزمین در سطوح ملی، منطقه ای و استانی، بررسی برنامه های اجرایی آمایش سرزمین و اسناد آمایش ملی، منطقه ای و استانی و نظارت بر اجرای اصول و ضوابط ملی آمایش سرزمین در سطوح ملی، منطقه ای و استانی و ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی ذیربط، را بر عهده دارد.
دستگاههای اجرایی نیز مکلفند برنامه های عملیاتی خود را به گونه ای تنظیم و اجرا کنند که زمینه تحقق جهتگیری های آمایش سرزمین فراهم آید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور (رئیس شورایعالی)، معاون سازمان برنامه و بودجه (دبیر شورایعالی)، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیران کشور، صمت، اطلاعات، جهاد کشاورزی، نیرو، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، اعضای این شورا را تشکیل می دهند.
در حال حاضر سازمان برنامه و بودجه کشور، آییننامه اجرایی این ماده را که با مشارکت دستگاه های اجرایی ذی ربط در ۲۱ ماده، تهیه و به تصویب ستاد «بررسی و تدوین آیین نامه ها، دستورالعمل ها و اسناد راهبردی قانون برنامه ششم توسعه و قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور» رسیده، جهت سیر مراحل تصمیمگیری به دولت ارسال کرده است./
نظر شما