به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان «داریوش وکیلی» در نشست خبری نخستین «جشنواره ملی رسانهای روز بیست و پنجم» رسالت بنیاد شهید را بر اساس اساسنامه مصوب مجلس خدمت رسانی به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران در دو حوزه خدمت رسانی و درمان و احیاء و حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادتطلبی، زنده نگهداشتن یاد شهدا مطرح کرد و افزود: در بخش خدمت رسانی توجه مان معطوف به بحث درمان است که البته در این حوزه تا کنون خدمات ناچیزی صورت گرفته است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، با اشاره به حماسه 25 آبان در اصفهان افزود: روز 25 آبان روز تشییع پیکر 370 شهید، نماد وفاداری، حماسه و ایثار مردم اصفهان است به گونهای که امام راحل در این باره میفرمایند«شما در کجای دنیا میتوانید جایی را مثل استان اصفهان پیدا کنید؟ همین چند روز پیش، فقط در شهر اصفهان حدود سیصد و هفتاد نفر را تشییع کردند، مع ذالک همین شهید دادهها و داغدیدهها همچنان به خدمت خود به اسلام ادامه میدهند»
وکیلی با اعلام برگزاری«جشنواره ملی رسانهای روز بیست و پنجم» خاطرنشان کرد: در این جشنواره قصد داریم تا با رویکرد رسانهای به بررسی نقش و جایگاه مردم و رزمندگان استان اصفهان در دوران دفاع مقدس، مقاومت اسلامی و مدافعان امنیت بپردازیم.
وی با اشاره به نوع نگاه جشنواره گفت: قاب نگاه این جشنواره ، 25 آبان ماه یعنی سالروز حماسه مردم اصفهان است.
وکیلی هدف از برگزاری این جشنواره را کمک به ارتقا کمی و کیفی آثار تولیدی در رسانههای محلی مرتبط با موضوعات جشنواره و همچنین تحکیم پایههای وحدت، همدلی و همکاری رسانهای دانست و افزود: برای بزرگداشت و تبیین روز 25 آبان به عنوان روز ایثار و شهدا باید ظرفیتهای رسانهای استان در حوزه ایثار و شهادت شناسایی و تقویت شوند.
وی افزود: از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره معرفی واقعه تاریخی 25 آبان در اصفهان به همه مردم ایران و حتی کشورهای دیگر و در سطح بین الملل به عنوان نماد ایثار و شهادت است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با اشاره به نقش موثر رسانه ها در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره تصریح کرد: از اقشار مختلف مردم بهخصوص جوانان فعال در فضای مجازی دعوت میکنیم تا آثار خود را که با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اعم از عکس، دل نوشته، پادکست و... است به دبیرخانه جشنواره بهمنظور حضور در بخش آثار مردمی ارسال کنند.
وکیلی با اشاره به برگزاری این جشنواره به صورت دوسالانه تاکید کرد: زمان برگزاری اختتامیه نخستین «جشنواره ملی رسانهای روز بیست و پنجم» اسفندماه سال است.
نخستین «جشنواره ملی رسانهای روز بیست و پنجم» در 4 بخش حرفهای، فضای مجازی، بخش ویژه، بخش مردمی طراحیشده است.
بخش حرفهای جشنواره:
سرمقاله، مصاحبه، گزارش (خبری، تحلیلی، تحقیقی و توصیفی) و خبر، تیتر، عکس (خبری و گزارش تصویری) و فیلم کوتاه
شرکت کنندگان در این بخش مجاز به شرکت در 3 بخش و ارسال 3 اثر در هر بخش هستند.
بخش فضای مجازی:
در قالب رسانههای اجتماعی، نرمافزار رایانهای (اپلیکیشن، لوح فشرده، بازی) و همچنین تارنماها و یا محتواهای دیجیتالی (وب سایت، وبلاگ، پادکست، اینفوگرافی، موشن گرافی)
شرکت کنندگان در این بخش مجاز به شرکت در 3 بخش و هر بخش 3 اثر هستند.
بخش ویژه با «اصفهان، ایثار و شهادت با نگاه ویژه به 25 آبان»:
در این بخش از جشنواره علاقهمندان میتوانند آثار خود را بهصورت حرفهای و تخصصی البته با نگاهی آزاد به ظرفیتهای گسترده حوزه ایثار و شهادت، مورد ارزیابی قرار دهند. در این بخش محدودیت ارسال آثار وجود ندارد و آثار تولیدشده از 25 آبان سال 61 تا 25 آبان سال جاری قابلپذیرش است.
بخش مردمی:
فراخوان ارسال عکس، فیلم کوتاه در هر 3 بخش حوزه فضای مجازی بودن محدودیت ارسال آثار اما در راستا حوزه ایثار و شهادت و روز 25 آبان است.
جوائز برگزیدگان این دوره از جشنواره:
نفر اول، تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر و مبلغ 2 میلیون تومان
نفر دوم، تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر و مبلغ 1 میلیون و 500هزار تومان
نفر سوم، تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر و مبلغ 1 میلیون تومان
علاقهمندان به شرکت در جشنواره میتوانند آثار خود را تا پایان روز 25 بهمن ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره به آدرس اصفهان، خیابان آیتالله شمسآبادی، روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان و همچنین به نشانی اینترنتی hayat.ir/122/jashnvareh.aspx ارسال کنند و در صورت هرگونه مشکل با شماره 32366262-031 تماس بگیرند.
نظر شما