به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «ناصراسکندری» در مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهشگران برتر دانشگاه تفرش ضمن تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش افزود: اهمیت پژوهش در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه آن قدر زیاد است که درصد نسبتاً بالایی از تولید ناخالص داخلی کشورشان را به آن اختصاص دادهاند.
مديركل دفتر مهندسي شرکت توانیر عدم کاهش بودجه تحقیق و توسعه و پژوهش توسط دستگاه ها و نهادهای اجرایی، تقویت اعتبارات پژوهشی مناطق کمتر توسعه یافته، حمایت از طرح های پژوهشی پایان نامه محور، ساماندهی فعالیت های موسسات پژوهشی دستگاه های اجرایی و نهادهای دولتی، اختصاص یک درصد اعتبارات هزینه ای دستگاه ها به امور پژوهشی و حمایت بانک ها از پایان نامه های پژوهشی را بخشی از قانون بودجه 1399برای رونق پژوهش در کشور برشمرد.
وی شیوه نامه اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها، طرح دانشجوی دکترای مشترک، برنامه ریزی پژوهش های بنیادین در بخش برق، ایجاد کمیته های تحقیقات در کلیه شرکت های استانی و انتشار مستمر نیازهای تحقیقاتی را از اقدامات انجام شده وزارت نیرو دانست.
اسکندری اظهار کرد: ارتقای صنعت برق و سایر صنایع در کشور در گرو تولید علم است که نیاز است دانشجویان و پژوهشگران حول این محور فعالیت دوچندان داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این مراسم برضرورت استفاده از تمامی ظرفیتها در حوزه پژوهش تاکید کرد.
محمد اله داد افزود: پیشرفت علم براساس پژوهش محقق می شود و یافتن مسائل جدید و تمرکز روی آن ها و تبدیل مجهولات به قطعیات هدف اصلی پژوهش است.
وی گسترش ایجاد فرصت های مطالعاتی در حوزه برق را ضروری دانست و افزود: برای اولین بار در کشور تفاهمنامه فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه در توزیع برق استان مرکزی بین دانشگاه تفرش و شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی منعقد شده است.
اله داد بابیان اینکه این شرکت آمادگی جذب سرباز نخبه در حوزه های مختلف را دارد، افزود: سربازان نخبه همکار با شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی به عنوان پژوهشگر برتر استان مرکزی درحوزه پژوهشگران جوان درسال 98 شناخته شده اند.
نظر شما