به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «محمدرضا یوسفی» عصر چهارشنبه (۴ دی) در جلسه شورای قیمتگذاری زعفران و پسته با بیان اینکه این میزان سرمایهگذاری که ظرف مدت سه سال اقتصاد این خطه را متحول خواهد کرد، در قالب ۳۶ قرارداد و با کمک پنج معین اقتصادی منعقد شده است، گفت:این برنامه عملیاتی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی صورت گرفته و بر این اساس معین بخش مرکزی شرکت هلدینگ فجر، معین بخش رخ و کدکن شرکت فولاد رخ، معین بخش بایگ طلای زرمهر و معین بخش شرق نیز به عهده شرکت زرین زعفران و طوس مسیرکار گذاشته شده است.
معاون برنامهریزی فرمانداری تربت حیدریه اظهارداشت: در قالب طرح نماینده عالی دولت در استان، مثلث اقتصادی دارای سه ضلع شامل: کارگزاران حکومتی، سرمایهگذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند.
وی افزود: از آنجا که در روند اجرای پروژههای اقتصادی، هم بخش دولتی بواسطه قوانین از پیش تعیین شده و هم بخش خصوصی ممکن است با چالش مواجه شوند، لذا برای رفع این مشکل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید پیشبینی شده و اگر در حوزه شهرستانی مشکل برطرف نشد، در کارگروه استانی طرح و با حضور استاندار بررسی تا رفع نهایی صورت گیرد.
یوسفی ادامه داد: در کنار این برنامه کلان اقتصادی ، یک برنامه خرد اقتصادی نیز تدوین شده و آن آموزش روستاییان و آموزش حرف و مشاغل و نیز حمایتهای مالی از افراد فعال اقتصادی در حوزههای پایین دستی می باشد که به جد دنبال می شود.
معاون برنامهریزی فرمانداری تربت حیدریه گفت: اهمیت این فعالیتها زمانی بیشتر مشخص می شود که همگان بدانند اکنون تربتحیدریه با یک اقتصاد سنتی مواجه و آبستن شیوههای نوین تولید درآمد و ثروت است.
وی با اشاره به اینکه امروز شاهد ورود نشانههای هر چند کم سوی اقتصادی دیجیتالی در این خطه هستیم و در آینده نه چندان دور شاهد فروپاشی بسیاری حرف و مشاغل سنتی خواهیم بود، گفت: بر این اساس اگر امروز کارآفرینان و صاحبان حرف و مشاغل خود را به دانش روز تجهیز نکنند، در آینده نباید منتظر حمایتهای بخش دولتی باشند.
نظر شما