اجرای ۲۲ پروژه آبخیزداری در سطح استان ایلام

معاون آبخیزدای اداره کل منابع طبیعی استان ایلام گفت: تاثیر سازه‌های آبخیزداری در کنترل سیلاب و نگه‌داشت رسوب سیلاب در آبراهه‌های بالادست نقش مهمی دارد و همین امر باعث می شود که شاهد کاهش خسارت های ناشی از سیل باشیم.

 «عبدالسلام پیری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: با عنایت رهبر معظم انقلاب، از محل صندوق توسعه ملی ۲۰۰ میلیون دلار برای اجرای آبخیزداری و آبخوان‌داری  کشور اختصاص یافت که  سهم مصوب استان ایلام از آن 36 میلیارد تومان است.

 

وی  با بیان اینکه این میزان اعتبار مصوب شده در قالب 22پروژه در ده شهرستان استان در حال اجرا است، افزود: خوشبختانه پروژه های بسیار خوبی در بحث آبخیزداری استان امسال شروع شده است که میانگین درصد آنها از 30تا 90درصد است و قطعا در بارندگی های سال جاری عملکرد وکار کرد خود را نشان خواهند داد.

 

معاون آبخیزدای اداره کل منابع طبیعی استان ایلام در خصوص طرح های آبخیزداری، تصریح کرد: با احداث سازه های آبخیزداری می توان پوشش گیاهی را تقویت، از زیان های سیلاب های ویرانگر جلوگیری و سفره های آب زیرزمینی را تغذیه كرد.

 

پیری ابراز کرد: كنترل سیلاب و روان آب، نفوذ آب به سفره زیرزمینی، كاهش فرسایش خاك، جمع شدن كود و خاك خوب در بستر آبخیز از جمله مزیت های این سازه ها  است.

 

وی افزود: خوشبختانه در استان ایلام  به خصوص در سطح شهر ایلام، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و با اقدامات آبخیزداری  انجام شده در مرکز استان، زمان  تمرکز از 3 ساعت به بیش از 4 ساعت رسیده که این تمرکز، نقش مهمی در کاهش خسارت ناشی از سیل خواهد داشت.

 

پیری یادآور شد: اجرای سازه های آبخیزداری در استان ایلام به خصوص شهر ایلام توانسه جلوی سیل های ویرانگر گرفته شود و قطعا با ادامه روند علاوه بر تقویت سفره های زیر زمینی و افزایش پوشش گیاهی شاهد کاهش خسارت ناشی از سیل در استان هستیم.

 رئیس منابع طبیعی و آبخیرداری شهرستان دهلران نیز در این خصوص اظهار کرد: خوشبختانه در حوزه آبخیزداری  شهرستان دهلران امسال اقدمات بسیار خوبی در حال انجام است.

 

«نصر اله پارسه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان یادآور شد: خوشبختانه اعتبارات خوبی از محل صندوق توسعه ملی جهت اجرای طرح های آبخیزداری شهرستان تزیق شده است.

 

وی تصریح کرد: امسال 6طرح آبخیزداری در سطح شهرستان دهلران با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی اجرا می شود که این طرح ها در حوزه شهری دهلران، بیات موسیان، برتش و بخش میمه اجرا می شوند که پیشرفت فیزیکی آنها از 30 تا 90درصد است.

 

 پارسه گفت: سال گذشته 2میلیارد 500میلیون تومان در بحث آبخیزداری به شهرستان دهلران تخصیص یافته بود که خوشبختانه شاهد افزیش 100درصدی اعتبارات در این حوزه هستیم.

 

کد خبر 873025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha