به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام مسعود عالی، یکشنبه شب(۸ دی) در مراسم گرامیداشت ۹ دی که با حضور صدها نفر از اقشار مختلف مردم در مسجد قائم برگزار شد؛ در سخنانی با اشاره به اینکه در خطرناک ترین و پیچیده ترین فتنه ای که اتفاق افتاد؛ همین مردمی که سینه هاشان سپر اما سفره هاشان خالی است، بدون اینکه کسی توصیه کند، آمدند؛ نامگذاری 9 دی به نام بصیرت و میثاق امت با ولایت را نامگذاری بجایی دانست.
استاد حوزه و دانشگاه اینکه با تصریح به این مطلب که 9 دی، پشت این شخص و آن شخص نبود بلکه آنچه مردم دنبال می کنند خط ولایت است و آنچه در شعارهایشان است و برای آن خون و جان دادند ولایت است؛ اظهار داشت: آنچه مهم است و باید تحلیل شود اینکه در موقعیت و شرایط فعلی تهدیدها و فرصت ها باید رصد شود.
وی با تصریح به این نکته که فتنه ها و درگیری ها برای جدا شدن خالص ها از ناخالص ها و محک خوردن ایمان ها، طبیعت آخر الزمان و نزدیکی های زمان ظهور است؛ در این باره به حدیثی از امام مهدی عجل الله تعالی اشاره و تصریح کرد: آنقدر باید غربالگیری شود تا ناخالص ها بروند زیرا قرار نیست آن حضرت مانند اجداد طاهرینش تنها بماند اما کسانی هم که در نهایت پشت ایشان می مانند خالص ها هستند که از کوره ها رد شدند.
حجت الاسلام عالی با اشاره به اینکه برای زمان ظهور ایمان ها واقعاً ایمان و کفر، کفر است؛ تأکید کرد: باید وظیفه خود را در فتنه ها بدانیم.
وی ادامه داد: پیامبر وقتی مبعوث و با کرامات اخلاقی خود میان آنها ظاهر شد گمان می کردند متصل به منبع قدرت است -که واقعاً هم بود- و همه مشکلات حل می شود اما دیدند مشکلات زیاد و شکنجه های بی سابقه از جمله بر عمار و یاسر و سمیه اعمال و ۳ سال تحریم سنگین شدند؛ وقتی تحریم تمام شد، پیامبر دو نفر از نزدیکان مهم خود را از دست داد و فشار بر پیامبر و مسلمین آنقدر زیاد بود که پیامبر برای آنکه عده ای دین خود را حفظ کنند، دستور داد به حبشه اعزام شوند.
این واعظ کشوری سپس هجرت پیامبر به مدینه، وضعیت اصحاب صُفّه که از اول فقیر نبودند و بعد از هجرت به مدینه که همه ثروت و امکانات خود را در مکه گذاشتند و روی یک صفه ساکن شدند و یا ۸۰ درگیری و جنگی که پیامبر طی ۱۰ سال در مدینه داشتند به ویژه جنگ احد که سخت ترین جنگ بر مسلمین بود و خیلی کشته دادند را مورد اشاره قرار داد و گفت: بعضی از سست ایمان ها اینجا به شک افتادند.
وی ادامه داد: این افراد گفتند نکند ما بر حق نباشیم که اینهمه شکست و سختی و... برای ما است؛ چرا همه شیرینی ها برای کفار و سختی ها برای ما؟ منافقین همین شبهه را تبدیل به جنگ روانی کردند که اگر پیامبر برحق بود اینهمه سختی نداشتیم و... تا اینکه آیه ۱۵۴ سوره آل عمران نازل شد و خداوند فرمود پیامبر به آنها بگو این سختی ها حکمت دارد تا آنچه در سینه ها است را محک بزند و آن جوهره ها بیرون بریزد و مرد از نامرد مشخص و خالص از ناخالص جدا شود.
حجت الاسلام عالی اظهار داشت: همیشه کارهای بزرگ سختی های بزرگ دارد و البته افتخارات آن هم بزرگ است؛ دینی جهانی می آمد که قرار بود بماند لذا سختی های خود را داشت؛ انقلاب ما هم بزرگ است{و سختی دارد} خدا به پاس حسینی بودن ایرانی ها، پرچم آخرالزمانی را روی دوش مردم ایران گذاشت تا پرچم کفر و مادیت را پایین بکشند.
وی به نقل از فرزند آیت الله بهجت گفت: «روزی پدرم به امام(ره) فرمود اگر می خواهی انقلاب کنی باید 40 نفر که تهذیب نفس کرده باشند داشته باشی، امام پاسخ داد ۴ نفر هم ندارم اما شروع می کنم چون وظیفه است» امام می دانست کار سختی است؛ امام(ره) در سال 43 به آقای عسکراولادی فرمود می خواهیم حرکتی را شروع کنیم که پس از 30 سال، پرچم امیرالمؤمنین در این کشور بالا برود و پس از آن کشورهای اسلامی را که ذلیلانه زیر چکمه{مستکبران} هستند را به اسلام ناب سوق دهیم و پس از آن جهان کفر را به معنویت خواهی و عدالت خواهی تا امام زمان تشریف بیاورند.
استاد اخلاق با بیان اینکه چیزی را که امام در خشت خام می دید بقیه در آینه نمی دیدند؛ تصریح کرد: مقیاس انقلاب اسلامی، جهانی بود و این کار خیلی بزرگی است؛ هشت سال جنگ جهانی تحمیلی علیه این کشور، تحریم های بی سابقه، توطئه های فراوان، فتنه ها و...علیه هیچ کشوری اینگونه نبوده است.
وی گفت: وزن تهاجم فرهنگی علیه ایران را از زبان یک ضد انقلاب-احسان نراقی- برای شما نقل می کنم که 15 سال پیش یعنی در بیست و پنج سالگی انقلاب گفته و آن اینکه «هزینه ای که غرب علیه ایران(در جنگ فرهنگی) کرد دهها برابر بیش از هزینه ای است که علیه بلوک شرق کرد؛ آنجا(علیه بلوک شرق) هشت میلیارد دلار و علیه ایران بیش از 100 میلیارد دلار هزینه کرد»
حجت الاسلام عالی 280 رسانه صوتی تصویری فارسی زبان که رایگان علیه ایران کار می کنند را نمونه ای از این تهاجم خواند و با اشاره به اینکه آنها جنگ هیا نیابتی را با رها کردن سگ های هار داعش و اسلام قلابی در منطقه درست کردند تا مسلمین به دست خودشان نابود و نیل تا فرات به دست خود مسلمانان انجام شود.
وی افزود: ایران اما تا قبل از داعش اگرچه حضور فکری در منطقه داشت، حضور نظامی نداشت که پس از آن از بیخ گوش اسراییل یعنی از مدیترانه تا باب المندب جبهه مقاومت شکل گرفت و آنها که می خواستند اسراییل قدرت اول منقطه شود؛ ایران قدرت اول منطقه و جزو هشت قدرت بزرگ جهانی شد و این به معنای هشتم بودن نیست که ایران جزو برترین قدرت ها از نظر نظامی است.
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه ما امروز از نظر نظامی به بازدارندگی رسیدیم و کسی جرأت حمله به ایران ندارد؛ بیان داشت: آنها که دو قطبی «یا جنگ یا مذاکره» را مطرح کردند یا جاهل بودند یا خائن؛ چه کسی می خواهد با ما بجنگد؟ حتماً آمریکا! وقتی پهپاد فوق پیشرفته 220 میلیون دلاری او را که کسی جرأت نمی کرد اما ایران آن را زد در حالیکه پدافند روسیه در دنیا اول است و روس ها گفتند ایرانی ها با سلاح سحرآمیز زدند؛ حالا این آمریکا می خواهد به ما حمله کند؟!
وی ادامه داد: سربازی که به او پوشک برای جنگ می دهند امکانات به چه درد او می خورد؟ هیچ کشوری جرأت حمله به ایران ندارد؛ افتخار شما کرمانی ها یعنی سردار حاج قاسم سلیمانی با فاطمیون و زینبیون و.. 6 سال علیه داعش جنگ کردند؛ وقتی آمریکا در یمن که فقیرترین کشور منطقه است، می ماند؛ مگر مغز خر خورده است که به ما حمله کند؟
حجت الاسلام عالی با بیان اینکه دشمن سه جنگ بالفعل علیه ما راه انداخته نخستین جنگ را جنگ روانی عنوان و بیان کرد: او می خواهد آنقدر سیاه نمایی کند تا ما را نسبت به گذشته پشیمان و از آینده ناامید کند به ویژه در فضای مجازی که دیدید چگونه وقیحانه رژیم سابق را که از فاسدترین رژیم ها بود گل و بلبل نشان دادند لذا یکی از عبادت های کسانی که آن رژیم را درک کردند این است به نسل جوان بگویند چگونه بوده؛ نقشی که الان عربستان به عنوان گاو شیرده دارد آن زمان کشور ما و شاه داشت.
وی با بیان این مطلب که اگر انقلابی بودیم دستاوردها خیلی بیشتر بود و مردم ما مستحق اینهمه مشکل نیستند؛ افزود: البته ما طی این 40 سال دستاوردهای زیادی داشتیم؛ از کمونیسم و مارکسیسم عبور کردیم و از اسلام های قلابی و بدلی؛ کشورهای غربی فرقه های اسلامی را نمی فهمند اما یک چیز را فهمیدند و آن اینکه اسلامِ ایران اسلام پیشرفت و اسلام معقول و اسلام عربستان خشن است.
استاد حوزه و دانشگاه دستاورد دیگر را جبهه مقاومت عنوان و تصریح کرد: ما جبهه مقاومت را فراتر از منطقه تشکیل دادیم؛ بزرگترین ضربات را به آمریکا زدیم و او دچار افول موریانه ای شده و کسی از او حساب نمی برد؛ لذا ما از گذشته پشیمان نیستم و نسبت به آینده کاملاً امیدوار هستیم.
وی دومین جنگ بالفعل علیه ایران را جنگ فرهنگی با هدف ابتذال و بی بندوباری و شبهه افکنی و رواج تردید بین مؤمنین برای جدا کردن آنان از اسلام ناب دانست و افزود: جنگ اقتصادی و معیشتی سومین جنگ است که هدف از آن این است به قدری به مردم فشار بیاید که به نقطه جوش برسند یا آشوب علیه حاکمیت کنند و یا دست تسلیم بالا ببرند که بروید مذاکره کنید و هرچقدر می خواهند باج دهید.
حجت الاسلام عالی با ابراز تأسف از اینکه مسئولین ما بعضاً به این جنگ و هدف دشمن دامن زدند تا فشار را ده چندان کرده و مردم را به نقطه جوش برسانند؛ گفت: ما از بی عرضگی ها و سستی، بی دردی و دوری از مردم، اشرافی گری و جریان نفوذ - بیشترین دوره ای که در بدنه دولت نفوذ و جاسوسی داشتیم در این دولت است -مرعوب و خودباخته بودن در برابر غرب و... می خوریم.
وی با بیان اینکه مشکلات از سوءتدبیرها است اما ما خوشبینانه نگاه می کنیم؛ افزود: بعضی خائنین که آنها را به اسم می دانم و مشاورینی در این کابینه هستند که ذره ای به نظام اسلامی و ولایی اعتقاد ندارند؛ چیزی که اتفاق می افتد و خیلی نگرانم اینکه در این بی تدبیری و سستی ها یک بی اعتمادی بین مردم و نظام و رهبری درست شود ؛ بزرگترین سرمایه اجتماعی یک حکومت و نظام اعتماد مردم است که پشت نظام شان را خالی نکنند اگر بی اعتماد شوند دیگر خون و جان و مال را نمی دهند.
استاد حوزه و دانشگاه همه هم و غم دشمن در این سه جنگ را جدا کردن مردم از نظام دانست و با افزودن اینکه اگر اعتماد مردم از دست برود این نظام از بین می رود؛ این نکته را هم متذکر شد: ۹۵ درصد مسئولین خوب هستند اما ۵ درصد کاری کردند و فشاری آوردند که بی اعتمادی به بقیه هم ایجاد می شود؛ حتی نسبت به رهبری که ایشان را برای خرابکاری و ضعف های خود هزینه کردند و باعث شده حتی در بعضی متدینین و خانواده شهدا تردید بوجود بیاید.
وی با اشاره به مصاحبه جیسون رضاییان که خودش گفته به اوباما گفتم شما در فتنه ۸۸ بالاشهری ها را در میدان آوردی، باید سراغ پایین شهری ها بروی، افزود: در ۹۸ سراغ مناطق محروم و حاشیه شهرها و مناطق شهید داده رفتند؛ اگر مردم متدین شهید داده را از حاکمیت و رهبری جدا کنند این انقلاب زمین می خورد که این دانسته یا نادانسته توسط بعضی مسئولین دارد انجام می شود؛ تا وقتی گند برجام درنیامده و نفهمیده بودند پر از خالی است{که هیچ} اما بعد ۶ سال گفتند برجام را با همه جزییات زیرنظر رهبری پیش بردیم.
حجت الاسلام عالی با اشاره به اینکه نتیجه سی اف تی و پالرمو این است دست ما را توسط خود ما می بندد زیرا باید در سی اف تی شفاف گزارش بدهی چجوری تحریم ها را با کشورهای دیگر دور می زنی؛ اظهار داشت: معاون اول رییس جمهور گفت این دو توسط مجلس تایید و به تصویب رهبری رسیده اما دفتر رهبری تکذیب کرد.
وی با بیان اینکه حتی موضوع بنزین که بی تدبیرترین و بی مایه ترین کار با این روش بود و تمام خرابکاری و ضعف آن را به رهبری نسبت دادند؛ تصریح کرد: اعتماد مردم به رهبری را نشانه گرفتند؛ ستون خیمه نظام را؛ اما آقا خودش را هزینه کرد گرچه عده ای دلخور شدند اما ما ولایت را برای روزهای بحرانی و در شبهات و متشابهات می خواهیم؛ روز تاریک و شبهه ناک باید اعتماد باشد که اگر حرفی زد پای ولایت باشد ولو اینکه خلاف میل او باشد.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: راجع به معصومین هم این اتفاق افتاد؛ بعضی از امام حسن جدا شدند و گفتند اشتباه می کنید؛ در قضیه دفاع امام علی علیه السلام از عثمان گفتند چرا دفاع می کنی و...اعتماد به ولی باید روزهای بحرانی و آنجا که حرفش خلاف میل ما است پای او باشیم؛ خود امام زمان فرمود در حوادثی که پیش می آید به روات حدیث ما رجوع کنید؛ یعنی در حوادث سهمگین اجتماعی به دین شناسان مراجعه کنید و الا در شرایط عادی «ما اهل کوفه نیستیم پای تو هستیم» که فایده ندارد.
وی با اشاره به اینکه اگر صزبه و چوبی خوردیم نه از اسلام و انقلاب و ولایت است زیرا در امنیت که خودش(فرمانده کل قوا) نظامی گری را بر عهده دارد قدرت اول جهان شدیم؛ اظهار داشت: هر جا از اسلامی گری و انقلابی و ولایی بودن دور شدیم چوب خوردیم؛ ضربات را آنجاها خوردیم؛ ضربه از انقلاب نخوردیم از انتخاب خوردیم، انتخاب بد؛ امیدمان زیاد است به انتخاب مجلس{جدبد} که بیانیه گام دوم رهبری که بر اساس مقاومت فعال (که این دولت اهلش نیست)و چشم انداز آن ظهور است؛ محقق شود.
حجت الاسلام عالی با تأکید بر اینکه مبادا کسی بگوید رأی نمی دهم زیرا انتخاب مجلس را هر کس موفق شد رییس جمهوری هم موفق است؛ تصریح کرد: اگر «جوان متدین حزب اللهی» بیایند نفس تازه ای به انقلاب داده می شود و خون تازه در رگ های انقلاب جاری می کنند.
نظر شما