عدم شفافیت در مجلس شورای اسلامی موجب فساد می‌شود

استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) با بیان این که عدم شفافیت در مجلس شورای اسلامی موجب فساد می‌شود، گفت: قانون گرایی، پاسخگویی، عدالت محوری و مطالبه گری از جمله شاخصه های شفافیت هستند.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «کریم خانمحمدی» در نشست نقش شفافیت در کارآمدی مجلس شورای اسلامی که امروز(یکشنبه 8دی) در دفتر خبرگزاری رسا برگزار شد، با اشاره به تعریف شفافیت اظهاار داشت: این موضوع در امور عمومی و خصوصی قابل بررسی است.

مدیر گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع) افزود: در امور عمومی باید شفافیت باشد و اصلا جایی برای مخفی کاری نیست به همین جهت در ارتباط با موضوع تبلیغات برای انتخابات از ابتدای شروع بحث تبلیغات تا حتی بعد نمایندگی باید شفافیت مدنظر باشد.

وی با اشاره به نظریه مسؤولیت اجتماعی اظهار داشت: طبق این نظریه همگی آزاد هستند حرف بزنند ولی باید در موقع لزوم از صحبت هایی که کرده اند دفاع کنند، بنابراین آزادی بیان منافاتی با شفافیت و دلیل خواهی از طرف مقابل ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین خانمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در ارتباط با مؤلفه های شفافیت از نگاه سیستمی می‌توان به قانون گرایی، پاسخگویی، عدالت محوری، مطالبه گری، رفق ومدارا، اثر بخشی و تبیین شرح وظایف اشاره کرد.

وی با بیان این که عدم شفافیت فساد زا است، گفت: گاهی اوقات دیده می‌شود که یک نماینده مجلس که تخلف آشکار داشته است نه تنها مجازات نمی‌شود بلکه کسی با او کاری ندارد و همچنان کار می‌ کند که این زیبنده جمهوری اسلامی نیست، اتفاقا باید جمهوری اسلامی از این موضوع ترسی نداشته باشد و هرکس تخلفی کرد به صورت جدی با او مقابله کند.

مدیر گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع) عنوان کرد: نماینده مجلس اگر دزدی کرده باید مجازات شود، از این رو نمی توان گفت به صرف مصونیتی که در قانون اساسی برای آنها مطرح شده با آنها کاری نداشته باشیم، چراکه عدالت باید در سطوح مختلف جامعه اجرایی شود.

کد خبر 873844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha