طرح آزمایشی پوشش بیمه‌ای خدمات مراقبت در منزل آغاز شد

رسولی گفت: طرح آزمایشی پوشش بیمه‌ای خدمات مراقبت در منزل موقتاً برای شش بیماری در سطح کشور آغازشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،«مریم رسولی» در جشن روز پرستار که با حضور جامعه پرستاری استان در سالن رازی دانشکده دندانپزشکی سمنان برگزار شد با اشاره به اینکه طرح «پرستار ترخیص» یا «پرستار پیگیری» یا همان «پرستاری از راه» دور به منظور ارائه خدمات در منزل است، گفت: اجرای این طرح سبب پیگیری وضعیت بیماران پس از ترخیص از بیمارستان می‌شود.

 

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این طرح شامل اغلب بیماری‌های مزمن می‌شود که از جمله آن‌ها بیماران بستری در بخش آی‌سی‌یو، بیماران مبتلا به سرطان، بیماران مبتلا به نارسایی احتقانی قلب، بیماران مبتلا به سی.وی.ای. و سی.یو.پی.دی. هستند و قرار است نوزادان مبتلا به زردی نیز تحت پوشش این طرح قرار گیرند تا خدمات فتوتراپی را در منزل دریافت کنند.

 

وی افزود: ترخیص زودهنگام بیماران و رضایت بیشتر بیماران با اجرای این طرح انجام و ادامه روند درمان در منزل دنبال می‌شود.

 

رسولی در ادامه از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای جذب ۹ هزار نفر شامل پنج هزار پرستار در ماه گذشته خبر داد وافزود: حدود پنج هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت در اسفند ۹۸ در بیمارستان‌های دولتی استخدام می‌شوند.

 

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اصلاح سیستم پرداخت پرستاری اشاره داشت وافزود: طرح جدیدی جایگزین «قاصدک» خواهد شد و مقرر است تغییرات اساسی اتفاق بیفتد.

 

وی عنوان کرد: بر اساس قولی که وزیر بهداشت داده است دو ماه از معوقات جامعه پرستاران نیز تا قبل از روز پرستار امسال پرداخت می‌شود.

 

به گفته رسولی باید در حوزه پرستاری نظام پرداخت اصلاح و نسبت به این موضوع بازنگری مجدد انجام شود.

 

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با جدا شدن نظام پرداخت از طرح قاصدک و واگذاری آن به کمیته‌ای متشکل از صاحب‌نظران پرستاری امکان اصلاح سیستم نظام پرداخت در حوزه پرستاری میسر می‌شود.

 

وی همچنین از راه‌اندازی سیستم گزارش‌نویسی و ثبت الکترونیکی مراقبت‌های پرستاری خبر داد و گفت: در مواقعی پرستاران مجبورند ساعت اداری مراقبت مستقیم را کاهش داده و زمانی را صرف نوشتن و ارائه گزارش کنند که این امر با نارضایتی بیمار و پرستار همراه بود.

 

رسولی با بیان اینکه یکی از اقدامات معاونت پرستاری وزارت بهداشت برای مدیریت در زمان، راه‌اندازی سیستم گزارش‌نویسی الکتریکی است، ادامه داد: مقدمات این طرح تا پایان سال جاری آماده خواهد شد که با اجرای آن، ۱۰ درصد در زمان پرستاران صرفه‌جویی می‌شود و مدیریت زمان صورت خواهد گرفت.

 

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مسأله دیگری که معاونت پرستاری وزارت بهداشت پیگیر آن است، اشاره و تصریح کرد: یکی از موضوعات مورد پیگیری این معاونت، ایجاد مراکز مراقبت طولانی‌مدت است که آیین‌نامه آن را تدوین کرده و با تصویب در کمیته تنظیم مقررات، پرستاران می‌توانند به‌عنوان مسؤول راه‌اندازی این مراکز مجوز دریافت کنند.

 

کد خبر 873954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha