به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عباس حسنی محتشم، مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان، عصر گذشته (7 آذر) در جلسه توجیهی نهضت ملی حفظ قرآن دانش آموزان و فرهنگیان استان همدان، گفت: تحول در آموزش و پرورش باید قرآنی باشد.
وی افزود: تمسک به قرآن و ائمه اطهار موجب رستگاری انسان است و امروز اگر می خواهیم در تمام عرصه های مختلف کشور موفق میدان باشیم راهی جز مانوس کردن کل اقشار مردم بویژه دانش آموزان و جوانان به قرآن نداریم.
وی قرآن را سرچشمه ی لایزال رحمت الهی و سعادت بشر دانست و اظهار داشت: باید آموزش و پرورش در حوزه امر به معروف و نهی از منکر دانش آموزان را با رویکرد قرآنی تشویق و ترغیب نماید.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان، خطاب به کارشناسان قرآن مناطق استان اظهار داشت: برای اجرای این طرح نگران هزینه های آن نباشید زیرا دولت خدمتگزار مبلغ 250 میلیارد تومان برای اجرای این طرح در نظر گرفته است و آموزش و پرورش استان، در این خصوص پشتیبانی لازم را می کند.
وی عنوان کرد: کارشناسان و مربیان قرآن از بخشی نگری و نگاه جزیره ای پرهیز نمایند و با تلاش مضاعف با مکانیزم جدید و استفاده از تجربیات سال گذشته مدارس قرآنی را با جدیت و قطعیت بیشتر پیگیری ودنبال نمایند .
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش استان نیز گفت: سال های گذشته در استان حداکثر 10 مرکز دارالقرآن داشتیم که خوشبختانه امروز به 300 مرکز و مدرسه قرآنی ارتقاء یافته و این جهش و عملکرد قابل ملاحظه ای برای آموزش و پرورش است.
حسن مظاهری افزود: گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان فعالیت های چشمگیری در زمینه مسائل قرآنی داشته است و این امر باید در مناطق نیز نهادینه شود.
وی گفت: 16 درصد دانش آموزان و 4 درصد فرهنکیان زیر پوشش طرح نهضت ملی حفظ قرآن قرار خواهند گرفت و بانک اطلاعاتی جامع و کاملی از کسانی که وارد وادی حفظ قرآن می شوند آماده خواهد شد.
مظاهری گفت: کسانی که از نیم جز تا حفظ کامل قرآن تلاش نمایند از 25 هزار تومان تا سه میلیون تومان به اضافه ی یک سفر حج عمره جایزه خواهند گرفت.
رئیس گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان در این جلسه اظهار داشت: پوستر تبلیغاتی این طرح برای توزیع در مناطق و مدارس آماده شده است و می بایست مسئولان و مدیران مناطق و مدارس نسبت به ترغیب و تشویق دانش آموزان و فرهنگیان اقدام و بستر های مناسب اجرای طرح را فراهم آورند.
عباس تجری افزود: بازدید از مدارس قرآنی در دستور کار بازرسان وزارتی و اداره کل قرار گرفته است و مدیران مدارس قرآنی باید در کیفی سازی عملکرد مدارس مذکور تلاش کنند.
رئیس گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: در بحث ثبت نام دانش آموزان در مدارس قرآنی روستایی نرم حداقل 60 نفر و مدارس شهری حداقل 70 نفر باید رعایت شود.
تجری و افزود: مدیران این مدارس پیگیر تبلیغات، رعایت ضوابط کلاسی، تامین پذیرایی دانش آموزان و رعایت سر فصل های آموزشی (روخوانی ، روانخوانی ، حفظ آیت الکرسی با ترجمه ) باشند.
وی همچنین از مدیران خواست رعایت حضور مدیر و مدرسان 2 روز و 4 ساعت تدریس در هفته و 36 ساعت تدریس در ترم را مد نظر داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما