سوره فجر متعلق به امام حسین است/سیدالشهدا صاحب مقام رضاست

مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 41 ثارالله با اشاره به اختصاص سوره فجر به امام حسین(ع)گفت: آن حضرت در قرآن کریم، صاحب مقام رضاست و با توجه به وجوه مشترک میان سیدالشهدا و قرآن، ایشان شریک القرآن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 41 ثارالله دقایقی پیش در آیین اختتامیه مرحله استانی سی امین دوره مسابقات قرآنی سپاه ویژه برادران با اشاره به جایگاه امام حسین(ع)در قرآن کریم، مطالبی بیان کرد.


حجت الاسلام محمدعلی محسن زاده در این باره آیات تطهیر(32احزاب)اطعام(8انسان)کلمات(37 بقره) و مباهله را مورد اشاره قرار داد و افزود: شأن نزول این آیات، بیان مرتبه آل الله از جمله امام حسین(ع)است.


وی در ادامه با بیان اینکه دو تن از 14 معصوم سوره اختصاصی در قرآن دارند که سوره کوثر متعلق به حضرت زهرا(س)و سوره فجر متعلق به وجود مبارک امام حسین(ع)است، با استفاده از حدیثی از امام صادق(ع)توضیحاتی پیرامون این مطلب بیان کرد.


این مسئول گفت: بر اساس این حدیث که در آن به قرائت سوره فجر در نماز سفارش شده و حضرت برای خواننده آن دعا فرموده است، دلیل انتصاب این سوره به امام حسین(ع) را آیات آخر سوره فجر (یا ایتهاالنفس المطمئنه...)ذکر کرده است.


وی با بیان اینکه همه اهل بیت به مقام رضا متصف اند، ادامه داد: اما در این میان امام حسین(ع)با صفات "راضیه" و "مرضیه" یعنی کسی که خدا از او راضی و او نیز از خداوند راضی است؛ شناخته می شود و در قرآن کریم آن حضرت صاحب مقام رضاست.


این فعال فرهنگی و سیاسی در بیان نشانه رضایت امام حسین(ع)از خداوند به آخرین جملات حضرت مبنی بر " الهی رضاً برضائک تسلیما لقضائک..."اشاره و تصریح کرد: سیدالشهداء(ع)بر قضای الهی، راضی و بر آنچه خداوند برایشان حکم کرده بود، صبر کردند.


وی با بیان اینکه بر اساس آنچه در کامل الزیاره و اکمال الدین شیخ صدق و اقبال الاعمال آمده است، امام حسین(ع)"شریک القرآن" است، گفت: سلام دادن به آن حضرت با این صفت در گذشته بیشتر رایج بود اما چون در متن مفاتیح الجنان که افراد انس بیشتری با آن دارند؛ نیامده است، کمتر از آن استفاده می شود.


حجت الاسلام محسن زاده با استفاده از آیات و روایات تصریح کرد: اینکه چگونه امام حسین(ع)شریک اقرآن است از آنجا فهمیده می شود که سفارش شده تا قرآن را حزین تلاوت کنیم و در احادیث هم آمده است که زیارتنامه سیدالشهداء(ع) هم با حزن خوانده شود.


وی افزود: وجه اشتراک دیگر این است که بر اساس آیات متعدد، قرآن هیچگاه کهنه نمی شود و در روایت آمده که علمی که در کربلا برپا می شود هیچگاه رنگ کهنگی به خود نمی گیرد.


مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 41 ثارالله، راه نیافتن باطل به قرآن بر اساس آیه 31 سوره مبارکه کهف و گرایش حتی یک لحظه ای امام حسین به باطل بر اساس زیارت ناحیه مقدسه را از دیگر اشتراکات یادشده ذکر کرد.


وی ادامه داد: یکی از اسماء و صفات قرآن "موعظه" است و وجود مبارک امام حسین(ع)هم در آخرین خطبه روز عاشورا خود را "واعظ" معرفی کرد.


حجت الاسلام محسن زاده گفت: قرآن کتاب مبارک است و در مقتل خوارزمی هم به برکت قرار دادن در شهادت امام حسین(ع)اشاره شده است.


مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 41 ثارالله، تصریح کرد: قرآن "عروه الوثقی" است و در زیارات متعدد هم امام حسین(ع)با این فقره(عروه الوثقی) یاد شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 88026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha