«رمضان امان زاده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با اشاره به کشت ۶ هزار هکتار گندم آبی و ۱۳ هزار و ۱۵۰ هکتار گندم دیم پاییزه در این شهرستان اظهار داشت: از مجموع ۶ هزار هکتار کشتزار گندم آبی، حدود پنج هزار هکتار، معادل ۸۵ درصد به صورت مکانیزه ( از ادوات کشاورزی مکانیزه ) استفاده شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: از مجموع پنج هزار هکتار گندم آبی که به صورت مکانیزه کشت شده، هزار و ۶۰۰ هکتار با استفاده از دستگاه کارنده سطحی و خطی بوده و ۲۰۰ هکتار از گندم نیز به صورت دستی انجام شده است.
امان زاده افزود: این شهرستان بالاترین میزان بذر سطحی نسبت به سطوح زیر کشت در استان را دارد و بیشترین استفاده بذور اصلاح شده با هزار و ۳۵۰ تُن مربوط به شیروان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان ارقام گندم در این شهرستان را پیشگام، آبی، میهن، علف بار و نودل عنوان کرد و گفت: هم اینک سطح سبز گندم آبی در شیروان، پنج هزار هکتار و گندم دیم سطح سبز نداشته ایم.
امان زاده با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی بارندگی امسال در شیروان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: به کشاورزان پیشنهاد می شود در اواخر اسفندماه از کود سرک استفاده کنند.
نظر شما