به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس،«علیرضا احمدی منش» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نقش مؤثر مشاوره و آموزش مهارتهای پیش از ازدواج در کاهش اختلافات خانوادگی و به تبع آن کاهش نرخ دعاوی خانوادگی به ویژه طلاق، لازم است گذراندن دورههای مشاوره و آموزش پیش از ازدواج برای زوجین الزامی شود.
وی افزود: تصمیم گیری برای ازدواج و هم چنین برقراری روابط حسنه و سازنده پس از ورود به زندگی مشترک نیازمند آموختن مهارتهای لازم و کسب آگاهی از موقعیتها و شرایطی است که در زندگی مشترک ایجاد خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هرمزگان همچنین بیان داشت: این برنامه که با توجه به مصوبه کمیته ملی کنترل و کاهش طلاق مستقر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست اقدام قرار گرفته است با تولیت وزارت بهداشت درمان و علوم پزشکی و با همکاری قوه قضاییه، بهزیستی و تبلیغات اسلامی عملیاتی خواهد شد که وظیفه ارائه آموزشهای حقوقی به زوجین در شرف شروع زندگی مشترک بر عهده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استانها است.
این مقام قضایی در استان هرمزگان همچنین افزود: در راستای انجام تعهدات اجرایی این طرح از تعداد ۹۰ نفر از حقوقدانان داوطلب استان هرمزگان مصاحبههای علمی صورت پذیرفته که از این میان، تعداد ۳۰ نفر انتخاب و جهت همکاری به دانشگاه علوم پزشکی استان معرفی شدند.
نظر شما