تعیین تکلیف 12 تعاونی مسکن هزار پیچ گرگان

معاون عمرانی استاندار گلستان تعیین تکلیف موضوع هزارپیچ را از مهمترین برنامه ها دانست و گفت: یک هزار و 200 نفر عضو 12 تعاونی مسکن هزار پیچ گرگان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، عبدالرضا دادبود، معاون عمرانی استاندار گلستان ظهر امروز (12 آذر) در شورای برنامه ریزی استانداری گلستان گفت: 12 تعاونی مسکن با یک هزار و 200 عضو بیش از 25 سال قبل در منطقه هزارپیچ اقدام به ثبت نام برای دریافت مسکن زمین کردند.


وی افزود: در طول سال گذشته و امسال زمین ها خریداری شده و یا در حال خریداری است و در حال حاضر 3 تعاونی باقیمانده است که تعیین تکلیف شوند.


دادبود تصریح کرد: در اولویت قرار دادن پروژه های زیربنایی چون شهرک یک هزار هکتاری، راه آهن گرگان- اینچه برون و منطقه ویژه اقتصادی و فراهم کردن زیرساخت ها برای فعال شدن آنها می تواند در توسعه استان تاثیر داشته باشد.


وی ادامه داد: هر اتفاقی که در حوزه های دیگر می افتد یک بخش زیربنایی دارد و همه فعالیت ها در حوزه های مختلف به فراهم شدن زیرساخت ها بر می گردد.


معاون عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: مسکن، انرژی، آب، حمل و نقل و ارتباطات 5 موضوع اصلی مربوط به عمران و شهری و روستایی است.


دادبود در ادامه به اقداماتی که بناست در سال جاری انجام شود اشاره کرد و گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام یک اتفاق مهم و اساسی است، این پروژه ها هم به لحاظ زمانبندی و هم به لحاظ اقتصادی در زمان و برنامه مالی پیش بینی شده خود باید انجام شوند اما برخی از این پروژه ها عقب مانده اند.


وی ادامه داد: پروژه های زیربنایی همیشه از منایع دولتی استفاده کرده اند اما امسال در استان اعلام شد از بخش غیردولتی و ظرفیت های این بخش در منابع مالی استفاده می شود.


دادبود افزود: راه آهن گرگان اینچه برون با 140 میلیارد تومان نیاز مالی و سد نرماب با 450 میلیارد تومان نیاز مالی توسط بخش خصوصی در حال انجام است. همچنین بندر خواجه نفس نیز توسط بخش خصوصی انجام می شود و در بخشهای دیگر عمرانی نیز این آمادگی وجود دارد که بخش خصوصی وارد عرصه شود.


دادبود ادامه داد: درهر بخشی که در دستور کار قرار گرفت و امکان داشت از منابع مالی غیر دولتی استفاده کردیم، ساخت دهکده حج و زیارت را نیز پیشنهاد دادیم که به بخش خصوصی واگذار شود.


وی در ادامه خواستار استفاده از فناوری های نوین شد و گفت: فناوری های نوین باید در موضوعات عمرانی مورد استفاده قرار گیرد و در توسعه ساخت و ساز نیز از آن بهره گرفت.


دادبود تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای با جهاد دانشگاهی موضوع نیروگاه های زباله سوز و تامین برق از زباله مورد بررسی قرار گرفت و متعهد شدیم تا زیرساخت های لازم را برای ایجاد این نیروگاه ها در استان فراهم کنیم.


وی افزود: اصلاح ساختار ها و صدور مجوزها نیز از موضوعات مهمی است که در سال جدید پیگیری شده است، این پیگیری به معنای حذف مجوز ها یا حذف کار کارشناسی نیست بلکه اصلاح ساختار است که موضوع مهمی است.


معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: از موضوعاتی که در سال 90 مهم بود و پیگیری شد پروژه های مشکل دار یا زمانبر بودند، سال گذشته در مورد راه جنگل گلستان تعیین تکلیف شد و امسال شاهد بهره برداری از آن هستیم، جاده جنگل ابر نیز تعیین تکلیف شد و جزیره اشورا ده نیز در حال تعیین تکلیف است.


وی از دیگر برنامه های مهم استانداری را حسابرسی شهرداری های استان دانست و افزود: برخی از آنها حدود 6 سال حسابرسی نشده اند، امسال همه شهرداری ها حسابرسی می شوند.


دادبود در ادامه به برخی دیگر از پروژه های مهم استان اشاره کرد و گفت: راه آهن گرگان به اینچه برون، توسعه فرودگاه گرگان، راه اندازی فرودگاه کلاله قبل از پایان سال 90، بهره برداری از جاده جنگل گلستان، اتمام فاز اول کمربندی گرگان، شروع فاز اول کمربندی کردکوی، ساماندهی و تعریض محدوده های اصلی گرگان، عملیات اجرایی بیمارستان های گرگان و گنبد به اتمام رسیده است.


وی افزود: بیمارستان مینودشت نیز به زودی به اتمام می رسد. آبگیری سد کبودوال در سال جاری، تله کابین گرگان که با همکاری های انجام شده به نتایج خوبی رسیدیم، ثبت جهانی برج قابوس، مجتمع های بین راهی، تعیین تکلیف بازارچه مرزی اینچه برون و واگذاری آن به شهر داری ها، الکترونیکی کردن فعالیت شهرداری ها، تعیین تکلیف موضوع هزارپیچ تا پایان سال 90 از مهمترین برنامه هایی است که امسال در حال پیگیری و انجام آن هستیم.
 

دادبود در پایان به راه آهن گرگان اینچه برون اشاره کرد و گفت: این راه آهن دیر شروع به کار کرد اما تا کنون پیشرفت فشرده و خوبی داشته است و در وزارتخانه نیز زبانزد است.


پایان پیام/
 

کد خبر 88609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha