مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن(ع)؛ قطب فرهنگی مذهبی منطقه پیروزی تهران

امام جماعت مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن با اشاره به حضور مشاوران حقوقی و بهداشتی برای رفع مشکلات اهالی محل گفت: مقدمات تاسیس صندوق قرض الحسنه نیز در این مسجد فراهم شده است.

خبرگزاری شبستان: مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن(ع) واقع در شرق تهران، خیابان پیروزی است که در سال 1342 در مساحت هزار و 500 مترمربع تأسیس شده و در سال 1376 تجدید بنا شده است. بنای فعلی این مسجد در سه طبقه و یک زیرزمین واقع شده است که شبستان خواهران در طبقه دوم و شبستان برادران در طبقه اول قرار دارد. از تجهیزات مسجد می‌توان به کتابخانه، اتاق خادم، دفتر امام جماعت، دفتر هیئت امنا و آبدارخانه مسجد اشاره کرد. همچنین یک باب مغازه از موقوفات مسجد است.

حجت‌الاسلام ناصر محمودی، امام جماعت مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن(ع) در تشریح فعالیت‌های فرهنگی این مسجد گفت: کتابخانه مسجد در زمینی به مساحت 30 متر مربع ساخته شده است و مجهز به قفسه کتاب، میز و صندلی است و دارای دو هزار جلد کتاب کمک آموزشی در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان و کتاب‌های دینی، فرهنگی، داستانی، تاریخی، حماسی، انگلیسی، عربی و رمان‌های مختلف از نویسندگان جدید و قدیم است. در سال جاری 50 عضو جدید به اعضای کتابخانه اضافه شده است.

حجت‌الاسلام محمودی به برگزاری کلاس‌های فرهنگی دینی در این مسجد اشاره کرد و گفت: کلاس‌های تفسیر قرآن، آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن، احکام دینی، مشاوره فرهنگی، دینی و خانواده در این مسجد برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: کلاس‌های پیش‌دبستانی با حضور 20 دانش‌آموز و پنج مربی در این مسجد دایر است.

امام جماعت مسجد الاسلامیه حجت‌ بن الحسن از فعالیت کانون فرهنگی هنری الاسلامیه در این مسجد خبر داد و اظهار کرد: این کانون با 150 نوجوان و جوان عضو اقدام به برگزاری اردوهای فرهنگی، ورزشی، دینی، آموزشی و اعتقادی می‌کند.

وی به فعالیت بسیج در این مسجد اشاره کرد و افزود: 100 نفر از اعضای بسیج در سنین نوجوان، جوان و بزرگسال اقدام به فعالیت‌های آموزشی و دینی در مسجد می‌کنند و تعامل مطلوبی با مسئولان مسجد دارند.

حجت‌الاسلام محمودی با اشاره به اقامه نماز جماعت در سه نوبت در این مساجد گفت: نماز صبح با حضور 20 نمازگزار، نماز ظهر و عصر با حضور 50 نمازگزار و نماز مغرب و عشا با 150 نمازگزار اقامه می‌شود.

وی یادآور شد: هر شب بعد از نماز مغرب و عشا مراسم سخنرانی و قرائت قرآن در این برگزار می‌شود و ادعیه و دعای کمیل و زیارت عاشورا در طول هفته در مسجد قرائت می‌شود.

امام جماعت مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن به برنامه‌های این مسجد پیش و پس از انقلاب اشاره و تصریح کرد: این مسجد 40 شهید به انقلاب هدیه کرده است. در دوران جنگ این مسجد محل جمع‌آوری وسایل نقدی و غیرنقدی و اعزام نیرو به جبهه های نبرد حق علیه باطل بود و امروز نیز تعامل خوبی با ارگان‌ها و نهادهای دولتی از قبیل وزارت ارشاد اسلامی، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری و شهرداری دارد.

گفتنی است، دیدارهای مردمی با مسئولان کشوری برای رفع مشکلات اهالی محل در این مسجد برگزار می‌شود. همچنین صندوق‌های انتخاباتی در زمان رأی‌گیری در مسجد دایر می‌شود.

وی افزود: در زمینه آگاهی‌بخشی و رفع مشکلات اهالی محل مشاوران حقوقی، بهداشتی و خانواده طبق زمان‌بندی قبلی در مساجد برای مشاوره حضور پیدا می‌کنند.

حجت‌الاسلام محمودی از تحت پوشش قرار دادن 25 نفر از خانواده‌های بی‌بضاعت در این مسجد خبر داد و گفت: تهیه جهیزیه، رسیدگی به مشکلات مالی و رفع نیازهای این خانواده‌ها و عیادت از خانواده بیماران از اقداماتی است که از سوی مسئولان مسجد برای ایجاد تعامل با اهالی محل انجام می‌شود.

وی یادآور شد: درصدد هستیم تا برای رفع نیازهای اهالی محل اقدام به تأسیس صندوق قرض‌الحسنه در مسجد کنیم که در این راستا اقدامات اولیه صورت گرفته است.

امام جماعت مسجد الاسلامیه حجت ابن الحسن در زمینه مشکلات فعلی مسجد گفت: ما در راستای برگزاری کلاس‌های کامپیوتر، زبان، اتاق کنفرانس و سالن ورزشی نیاز به فضا داریم و چون اسکلت مسجد توان تحمل طبقه چهارم را دارد از متولیان مسجد درخواست تأمین هزینه برای ساخت طبقه فوق را داریم.

پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 8869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha