به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «سامان سالور» کارگردان فیلم سینمایی «سه کام حبس» در نشست رسانه ای این فیلم در جشنواره فیلم فجر با اشاره به موضوع فیلم گفت: اعتیاد از معضلات مهم اجتماعی ماست که در فیلم به آن پرداخته شده اما آن چه برای من مهم بود زاویه دید به این موضوع بود که در«سه کام حبس» فراگیری اعتیاد در جامعه است.
وی در ادامه به نقش پررنگ محسن تنابنده در شکل دادن به کاراکتر فیلم پرداخت و گفت: تنابنده ایده های مفیدی برای این نقش داشت که به قصه ما هم کمک کرد. باید توجه داشت که این بازیگر پیش از این نیز در فیلم «لامپ ۱۰۰» چنین نقشی را بازی کرده بود اما آن بازی را تکرار نکرد.
سالور همچنین افزود: محسن تنابنده نسبت به مقوله فیلمنامه شناخت خوبی دارد، به همین خاطر در زمان تولید، ایده های خوبی مطرح می کرد و ما هم در تیتراژ از همکاری او تشکر کردیم. از سوی دیگر هنگام فیلمبرداری گفتگوی او با بازیگران برای فیلم ارزشمند بود.
این کارگردان در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت تجربه «سه کام حبس» به لحاظ سوژه و قصه با آثار پیشین خود گفت: تصور نمی کنم ساخت این فیلم با تجربه های نوگرای من در سینما منافات داشته باشد. در این فیلم، هم صحنه هایی با رویکرد فرم گرا وجود دارد و هم قصه ای جذاب که فیلم را به پیش می برد.
«ناامیدی موجود در فیلم» موضوع پرسش دیگری بود که سامان سالور در واکنش به آن گفت: برخلاف این تصور، این که «نسیم» با تمام توان برای زندگی اش می جنگد به معنای امید است. شاهد این مدعا پلان پایانی فیلم است که اثری از خالکوبی روی دست کاراکتر زن دیده نمی شود. از سوی دیگر برخی گفتند چرا بیمارستان موجود در فیلم نابسامان است اما باید توجه داشت در صحنه های بیمارستان هم اغراقی صورت نگرفته است.
نظر شما