به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «علیرضا ایزدی» در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان برگزار شد، با گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: این اقامتگاه با هزینه بیش از 2 میلیارد ریال بازسازی و احیا شده است و کار تجهیز و بازسازی این اقامتگاه بیش از یک سال زمان برده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه با بهره برداری از اقامتگاه های بوم گردی علاوه بر جذب توریست و گردشگر به اشتغالزایی نیز کمک می شود، افزود: این اقامتگاه در حال حاضر به صورت مستقیم ۳ نفر اشتغالزایی کرده است.
وی با بیان اینکه خانههای بومگردی به علت بومی بودن مکانهای مناسبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی هستند، افزود: گردشگران رغبت بیشتری به هتلهای چند ستاره دارند اما اقامتگاههای بومگردی به علت بومی بودن و استفاده از غذاهای محلی مکان مناسبی برای معرفی و شناساندن فرهنگ و آداب و رسوم منطقه هستند.
این مقام مسئول با تاکید بر اهمیت معرفی جاذبه های گردشگری و طبیعی استان، ادامه داد: استان مرکزی دارای جاذبه های گردشگری فراوان است و می تواند به مقصد مهم گردشگری بدل شود.
ایزدی در ادامه به رشد چمشگیر خانههای بومگردی در کشور اشاره کرد و اضافه کرد: امیدوارم شاهد افزایش خانهها و اقامتگاههای بومگردی در استان مرکزی نیز باشیم.
مدیر کل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: گردشگران علاوه بر اقامت در این خانه ها و بهره مندی از آرامش و سکوت روستاها و جاذبه های طبیعی و تاریخی این مناطق، امکان بهره مندی از غذاهای محلی و سنتی و دیگر تولیدات عشایری و روستایی از جمله صنایع دستی را دارند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 16 اقامتگاه بوم گردی در استان فعال هستند که مجوز خانه بوم گردی سرای شمس فعالیت خود را از امروز آغاز کرد، سعی داریم ظرف یکسال آینده تعداد این خانهها افزایش یابد.
نظر شما