به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ ابراهیم جمیلی یکشنبه (13 بهمن) در نشست خبری با محوریت احداث مجتمع فرآوری و تولید شمش سرب و روی در شهرستان کوهبنان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی، گفت: ما قرار است در استان شما مهمان باشیم استان یزد، زنجان، مرکزی، و کرمان در کشور مزیت سرب و روی دارند لذا ما آمدیم تا قطب دیگر سرب و روی کشور را در کرمان و در شهرستان کوهبنان بنا کنیم که قطعا" چهره منطقه محروم کوهبنان تغییر خواهد کرد و در کنار آن، صنایع پایین دستی هم خواهد آمد.
مدیرعامل گروه معدنی و صنعتی زرین معدن آسیا درباره خصوصیات این طرح، بیان کرد: یک کارخانه 300 هزار تنی کنسانتره سرب و روی در سه فاز است که در فاز اول 50 هزار تن کنسانتره و 10 هزار تن کنسانتره سرب و 40 هزار تن کنسانتره روی است و همراه آن نیز 10 هزار تن شمش روی احداث خواهد شد و قطعا نتایج معادن و اکتشافات بیشتر به دستمان می آید و شروع خواهیم کرد تا فاز دوم را دو برابر فاز اول اجرا کنیم که در در وهله آخر این ظرفیت به 300 هزار تن افزایش پیدا می کند.
وی در ادامه گفت: در این طرح پیش بینی می شود هزار نفر مشغول به کار شوند و تعهد کردیم که همه کارکنان خود را از نیروهای بومی برداریم مگر اینکه تخصصی که ما نیاز داریم در منطقه وجود نداشته باشد و در کنار این تربیت نیروهای بومی را انجام خواهیم داد.
جمیلی در ادامه با بیان اینکه 2 هزار میلیارد تومان هزینه سرمایه گذاری بومی شدن این پروژه است، افزود: ما در سرب و روی دو کار کردیم اینکه صنعت را بومی کردیم و بومی ها را صنعتی کردیم و کسانی که الان بومی هستند به درد صنعت نخورند ما آن ها را آموزش دادیم که اگر زمانی کار هم نکنند بتوانند بیرون کار کنند.
وی ادامه داد: تعهد می دهم دانشجویانی که دانشجو هستند را بورسیه می کنیم و کمک هزینه تحصیلی می دهیم که به محض تمام شدن تحصیلشان به ما کمک کنند و دنبال کسانی هستیم که کار کنند نه اینکه پشت میز بنشینند.
مدیرعامل گروه معدنی و صنعتی زرین معدن آسیا گفت: ما الان محصولات خود را به 17 کشور صادر می کنیم و کیفیت ما مورد قبول کشور مقصد است که نیاز به آزمایش نمی شود و برند ما برندی است که در کشورها است لذا می خواهیم در استان کرمان کار کنیم و نیازمند کمک مدیران استان هستیم.
وی گفت: همین بومی سازی باعث می شود رونق اقتصادی خوبی به این استان بیاید و در ارزآوری استان و کشور و هم به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال جدید هم کمک کند.
جمیلی در ادامه با اشاره به اینکه ما در طول سال حدود 3 میلیون تن خوراک نیاز داریم، گفت: ما از استان منابع نمی خواهیم بلکه فقط می خواهیم مواد اولیه ما را تامین کنند و در بحث معدن فعالیت های اکتشافی خوبی انجام خواهیم داد و یک تیم اکتشافی خوبی پشت سر پهنه است تا بتوانیم با یک کار کارشناسی به ذخایر خوبی برسیم اما اگر به هر دلیل به ذخایر مناسب نرسیدیم ما از استان قهر نمی کنیم و می مانیم تا بتوانیم به صنعت استان کمک کنیم.
وی گفت: آماده همکاری هستیم با کسانی که بخواهند با ما قرارداد ببندند که بعد از استخراج مواد معدنی آن ها را خریداری می کنیم و آماده آموزش و مشارکت هستیم و کمک کنیم به معادن سرب و روی استان و شما هم کمک حال ما باشید تا بتوانیم تعامل خوبی انجام دهیم.
مدیرعامل گروه معدنی و صنعتی زرین معدن آسیا افزود: ما برای رقابت نیامدیم و دلمان می خواهد همه حضور داشته باشند و این شرکت بزرگ خواهد شد و قطعا کمک خواهیم کرد در آینده این شرکت را به فرابورس و بورس ببریم.
وی با اشاره به اینکه ما اگر کاری کردیم مبنای علمی داشتیم و دنبال پول درآوردن در استان کرمان نیستیم بلکه دنبال حفظ نام خود هستیم، گفت: ما همکاری خوبی با دانشگاه ها داریم و شما در رابطه با تربیت نیرو راحت ترین راه را انتخاب می کنید و قطعا می خواهیم کار خوبی صورت گیرد لذا ما به تعداد کارگران مان دانش آموز برای تربیت نیرو تحت پوشش قرار خواهیم داد.
جمیلی با بیان اینکه با دانشجویانی که کارهای پژوهشی در رابطه با معدن و صنایع معدنی می کنند آماده همکاری هستیم، گفت: همه هدف ما این است که دانشجویانی که نخبه هستند و نیاز دارند تا ابزار و بستر لازم برای آن ها ایجاد شود که کار تحقیقاتی انجام دهند ما اعلام آمادگی می کنیم در قالب زرین صبا اعلام کنند لذا یکی از کارها این است برای دانشجویانی که ذهن خلاق دارند و می توانند در کار پژوهش کمک کنند با آن ها قرارداد ببندیم.
محمد کلانتری در این نشست گفت: شرکت صبانور چهارمین شرکت بورسی سنگ آهن است که بعد از گل گهر و گهر زمین و چادرملو در بورس است و بزرگترین شرکت سنگ آهنی در غرب کشور که ارزش سهام ما 3 هزار میلیارد تومان و 85 درصد آن مربوط به شرکت توسعه فلزات و معادن است.
مدیرعامل شرکت صبانور افزود: فلسفه کار ما از دوسال پیش شروع شد که با دستور دکتر عصاری استراتژی صبانور به سمت فلزات غیرآهنی رفت.
نظر شما