روایت مرزبانی اعتقادی آیت‌الله نجفی تهرانی در مسجد/ «حدیث نخبگان» رونمایی شد

آیت‌الله حسینی‌بوشهری با بیان‌اینکه ما در لسان ائمه اطهار (ع) تعابیر بلندی درباره جایگاه علما داریم که مرزبانی اعتقادی از جمله آنها است، گفت: برای نمونه تقدیم ده‌ها شهید از مسجد جامع نبی اکرم(ص) مرزبانی اعتقادی آیت‌الله نجفی تهرانی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، نشست سی و چهارم از سلسله نشست های «ستارگان محراب»، به تقدیر از مقام امامت مسجد و خدمات علمی، سیاسی و فرهنگی آیت الله «ضیاءالدین نجفی» اختصاص یافت.

 

مسجد جامع نبی اکرم (ص) به گفته مجید رمضانی از خدمتگزاران این خانه خدا، هیچ گاه چنین جمعیتی به خود ندیده است.

 

گروه های مختلف مردم اعم از نمایندگان مراجع تقلید، ائمه جماعات مساجد، استادان و طلاب حوزه علمیه نبی اکرم (ص)، استادان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی، بسیجیان و عموم مردم از نقاط مختلف قم، تهران و شهر ری، خود را به مسجد جامع و حوزه علمیه نبی اکرم (ص) رساندند.

 

حجت الاسلام والمسلمین «مهدی معراجی» در ابتدای این نشست با اشاره به جدیت مرکز رسیدگی به امور مساجد در تکریم معمرین ائمه جماعات، گفت: آیت الله حاج آقا ضیاءالدین نجفی از جمله باسابقه ترین ائمه جماعت مساجد تهران است که در واقع امام محله به شمار می آید.

 

مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید محلاتی افزود: آیت الله نجفی موفق شده مسجد جامع نبی اکرم (ص) را به پایگاه دین داری و تربیت نیروهای انقلابی در سطح منطقه تبدیل کند.

 

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین «حجت الله ذاکر» نیز با اشاره به اهتمام آیت الله نجفی در تربیت طلاب متدین، مهذب و انقلابی، اظهار کرد: ایشان باوجود همه مراتب والای علمی و فقهی و اجتهادی و کلامی، تصمیم گرفت از قم به تهران هجرت کند و مدیریت مسجد جامع نبی اکرم (ص) را در منطقه مهمی از شرق تهران به عهده بگیرد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد اضافه کرد: حضرت آیت الله آقای نجفی جزو علمایی است که در عرصه های مختلف علمی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، نمونه است.

 

وی ادامه داد: آیت الله نجفی در دوران دفاع مقدس، ۲۵ مرتبه در کنار رزمندگان اسلام حاضر شد و موجب تقویت روحیه ایمانی و اعتقادی و مبارزاتی در میان رزمندگان شد.

 

در ادامه این مراسم، از کتاب زندگی نامه آیت الله ضیاءالدین نجفی تحت عنوان «حدیث نخبگان» تالیف «مرتضی خواجوند سریوی»، نویسنده و فعال فرهنگی رونمایی شد.

 

 

آیت الله نجفی در این باره گفت: مرتضی خواجوند سریوی، که تاکنون چندین کتاب در حوزه های فرهنگی، علمی و تاریخی، تالیف کرده به مدت یک سال، مشغول کار گردآوری و تدوین کتاب حدیث نخبگان بود و سرانجام این کتاب با حمایت جامعه روحانیت مبارز، مرکز رسیدگی به امور مساجد، مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور و دانشگاه آزاد اسلامی، به چاپ رسید.

 

امام جماعت مسجد جامع نبی اکرم (ص) ادامه داد: در نگارش کتاب حدیث نخبگان، صدها ساعت مصاحبه با بنده و شمار زیادی از استادان دانشگاه و حوزه و فرهیختگان و نخبگان علمی کشور توسط مرتضی خواجوند انجام شد و سرانجام پس از یک سال، این کتاب در هفت فصل، تنظیم شد. حقیقتا نگارش این کتاب، زحمت زیادی برد و بنده در تمام مراحل تدوین کتاب حدیث نخبگان، راهنمایی های لازم را به مولف داشتم.

 

اجرای گروه همسرایی «محراب» بخش بعدی مراسم نکوداشت آیت الله نجفی تهرانی بود.

 

«مرتضی طاهری» نیز در این مراسم با اشاره به آشنایی چهل ساله خود با آیت الله محمدحسین نجفی و آیت الله ضیاءالدین نجفی، اظهار کرد: این دو بزرگوار، مرکز مبارزات علیه نظام طاغوت در شرق تهران بودند.

 

این مداح اهل بیت (ع) افزود: ما هرچه داریم از علما است و اگر بزرگانی همچون آیت الله نجفی نبودند امروز ما برداشتی نادرست از دین داشتیم.

 

طاهری در ادامه، ابیاتی در توصیف فضائل حضرت فاطمه زهرا (س) و شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، قرائت کرد.

 

این گزارش می افزاید: آیت الله «سید هاشم حسینی بوشهری» نیز در ادامه این مراسم، با اشاره به روایاتی از پیامبر اسلام(ص) و اهل بیت (ع)، گفت: مجلس امشب صرفا مجلس تقدیر از مقام علمی و جایگاه برجسته اخلاقی حضرت آیت الله حاج شیخ ضیاءالدین نجفی تهرانی، نیست بلکه مجلس تقدیر و تکریم از علم و عالم است.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: علما معلم خیر هستند زیرا طبق روایت، همه جنبندگان برای علما درخواست استغفار می کنند.

 

وی اضافه کرد: ما در لسان ائمه اطهار (ع) تعابیر بلندی درباره جایگاه علما داریم که مرزبانی اعتقادی از جمله آنها است. برای نمونه تقدیم ده ها شهید از مسجد جامع نبی اکرم (ص) به اسلام و انقلاب اسلامی، نشان دهنده مرزبانی آیت الله آقای نجفی تهرانی از مرزهای جغرافیایی و اعتقادی کشور است.

 

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) درخصوص چراغ هدایت بودن علما گفت: علما با کارکرد و رفتارشان و حضورشان در جامعه، معارف اهل بیت (ع) را به مردم منتقل و با بسیج مردمی، از کیان نظام جمهوری اسلامی حراست می کنند. همچنان که آیت الله آقای نجفی با تاسیس حوزه علمیه نبی اکرم (ص) و اعزام جوانان انقلابی به جبهه ها، از انقلاب اسلامی دفاع کرد.

 

وی با بیان اینکه عالمان دین ما خداترس و پرهیزگار هستند، یادآور شد: مرحوم آیت الله العظمی بروجردی با آن همه خدمات علمی و فرهنگی در داخل و خارج از کشور، در پایان عمر مبارکشان آهی می کشد و می فرماید، می ترسم این کارها مورد عنایت پروردگار قرار نگیرد.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تالیف کتاب «حدیث نخبگان» (تالیف مرتضی خواجوند سریوی) که در این مراسم رونمایی شد، گفت: آیت الله آقای نجفی همانطور که در این کتاب آمده دارای درجات علمی بالایی است باوجود این تصمیم گرفت در جایگاه مسجد به اسلام و انقلاب خدمت کند. چنین سنتی در میان تمام علمای ربانی مشاهده می شود و همین موضوع، از دلایل موفقیت علما در طول تاریخ بوده است.

 

کد خبر 889335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha