گرم شدن تنور انتخابات و شعارهای غیر اصولی نامزدهای انتخاباتی

بیکاری و محرومیت استان لرستان، ابراز برای وعده های دروغین برخی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی شده است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛

 

هرچه به روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی  نزدیکتر می شویم تنور انتخابات در استان لرستان گرم تر شده و نامزدهای انتخاباتی با وعده های تبلیغاتی در راستای کسب آرای مردم تلاش می کنند.

 

جوششی بزرگ در زیر پوست شهر دیده می شود، جمعیتی به دنبال ایجاد ستاد های انتخاباتی در مناطق مختلف شهر هستند.

 

یکی از نکاتی که از سوی کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس می‌بایست مدنظر قرار گیرد، طرح ایده‌ها و برنامه‌های عملیاتی است، اما این روزها اغلب مشاهده می‌شود که کاندیداهای انتخابات مجلس، برنامه‌ها و ایده‌هایی را به مردم در برهه انتخابات ارائه می‌دهند که اصلا سنخیتی با وظایف نمایندگی‌شان ندارد.

 

نامزدهای انتخاباتی با وعده هایی رنگین مختلف که برای هر شخصی نشدنی بودن آن مشخص است، اما آنچنان ماهرانه و شعارگونه و آرمانی توصیف می شوند که در عین ناباوری، شیک و " مجلسی" هستند.

 

رنجشی عمیق از محرومیت و بیکاری در استان لرستان موجب شده است نامزدهای انتخاباتی از این رنج مردم برای رسیدن به ارمان های خود استفاده کنند.

 

وعده های برای تقویت صنعت در استان وایجاد اشتغال و رشد و توسعه استان از جمله شعارهای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

 

همچنین این روزها بساط مهمانی و سفرهای رنگین برخی نامزدهای انتخاباتی پهن شده است، سفره های رنگینی که خود می تواند چراغی روشن در انتخاب اصلح باشد.

 

افرادی که میلیاردها هزینه می کنند تا رضایت و آرای مردم را به دست آورند آیا به دنبال انجام وظیفه پای در این وادی گذاشته اند و یا مقاصدی دیگر را جستجو می کنند و...

 

بازار طایفه گرایی مجدد گرم شده است، بسیاری از مردم استان به واسطه مادر و مادر بزرگ و پدر به طوایف مختلف نسبت داده می شوند و نامزدهای انتخابات یا افراد خانواده آنها با حضور به منازل مردم و تلفن و یادر جلسات تلاش می کنند با قسم قرآن و ... از این افراد رای جمع کنند.

 

این روزها بسیاری برای به دست آوردن آرای مردم دست به دامان طایفه گرایی شده اند و با عنوان خواهر زاده، برادرزاده، طایفه ما، بخش ما، منطقه ما تلاش می کنند آرای مردم را به دست آورده و چهار سال آسوده خاطر بر کرسی نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی تکیه دهند.

 

این افراد پس از کسب آرای مردم، حتی با وظایف نمایندگی ملت به خوبی آشنا نیستند و تنها تکلیف خود را انتصاب افراد خانواده خود در سمت های مهم استانی و سهم خواهی از ادارات برای دیگر افراد طایفه خود دارند.

 

این افراد به گواه تجربه چندین ساله همه عمر نمایندگی خود را به دنبال انتصاب نگهبان، آبدارچی و گاها کارمند در دستگاه های دولتی هستند و شاید تنها سود آنها حتی برای طرفداران درجه یک همین سهم از اشتغال و یا در خواست تسهیلات بانکی باشد.

 

امید می رود  مردم به دور از نگاه طایفه ای  به ویژگی های نماینده اصلح بیشتر توجه نموده و نامزدهای انتخابات با برنامه و ایده‌های جدید وارد عرصه انتخابات شوند.

 

بی شک در سایه کم توجهی به این مهم و انتخاب طایفه ای شاهد انتخاب نمایندگانی ناکارآمد به عنوان نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی باشیم.

کد خبر 889657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha