«شجاعت خوشبخت بودن» منتشر شد

کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» با ترجمه علی اکبر عبدالرشیدی از سوی نشر گویا چاپ و روانه بازار کتاب شد.

 خبرگزاری شبستان،سرویس فرهنگی- مریم داوری: کتاب «شجاعت خوشبخت بودن : کلید خوشبختی و خوشحالی حقیقی در دست خود ماست» نوشته « ایچیرو کیشیمی» و «فومیتاکه کوگا» با ترجمه « علی اکبر عبدالرشیدی» مشتمل بر 304 صفحه و پنج قسمت با صفحه آرایی «فریبا محمد پور» از شوی نشر گویا چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

 کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» در سال 2019 در کشورهای انگلیسی زبان انتشار یافت و فروش میلیونی کسب کرد و یکی از پرفروش ترین کتاب های سال 2019 شد. در نقد این کتاب نوشته اند: « اگر جوانی احساس افسردگی، غم زدگی و به خصوص احساس حقارت و انزوا می کند، خواندن این کتاب می تواند به رهایی وی از وضع نابسامان روحی اش کمک کند».

 

جذابیت کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» در این است که در قالب مناظره ای بین یک فیلسوف و یک جوان نوشته شده و از عنصر جذابیت نگارشی و مباحثه ای برای تفهیم نظرات آدلر استفاده شده است. در حقیقت این کتاب چالشی است بین یک فیلسوف و یک دانشجو بر سر گفتمان های تعلیم و تربیت، احترام ، عشق، ازدوج ، شادمانی و خوشبختی از نگاه منتقدان. این کتاب در یک سخن برای کسانی که گرفتار پریشان حالی هستند و یا بر سر دوراهی های گیج کننده  زندگی سرگردان مانده اند، راهگشا و روشنگر و همچون چراغی راهنماست که با آموزه های روان شناختی و فلسفی، هم راه زندگی انسان پریشان را روشن می کند و هم زندگی را امید بخش می کند. اگر کسی به ویژه جوانی در جستجوی خوشبختی است باید با در پیش گرفتن راهی تازه در زندگی خود به این شادمانی که در اندرون ما نهفته است، دست یابد. اما چگونه؟ این همان گوهر نهفته در نوشته های این کتاب است .

 

«ایچیرو کیشیمی» فیلسوفی ژاپنی است که روانشناس نیز هست. وی پیرو مکتب آلفرد آدلر، روانشناس اتریشی و بنیانگذار مکتب «روانشناسی فردی» است. ایچیرو کیشیمی از مترجمان برجسته متون روانشناسی از زبان‌های انگلیسی و آلمانی به ژاپنی است. این فیلسوف با تسلط بر زبان‌های انگلیسی و آلمانی و تسلط بر فلسفه یونان و روانشناسی کودک علاوه بر مقام استادی دانشگاه کیوتو و اوزاکا ریاست « انجمن روانشناسی آدلرین ژاپن» را هم برعهده دارد. «فومیتاکه کوگا» نویسنده دیگر کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» از نویسندگان صاحب نام ژاپنی است که تاکنون کتاب های پر فروشی نوشته است. وی نیز از شارحان روانشناسی آلفرد آدلر اتریشی است که جزو همکاران و دستیاران کیشیمی در نوشتن کتاب است. بر این اساس در مقدمه کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» بعد از معرفی نویسندگان، توضیحاتی مختصر در مورد آلفرد آدلر و نظریاتش داده شده است.

نویسندگان این کتاب نظریه های زیگموند فروید و آلفرد آدلر را در تقابل و چالش با یکدیگر می دانند زیرا معتقدند گفتمان سبب شناسی و نظریه علت و معلولی فروید در تقابل با نظریه حکمت علل غایی یا پایان شناسی آدلر است. ایچیرو کیشیمی و فومیتاکه کوگا باور دارند می توان برای زدودن اندوه و نگرانی با مختصر تغییر در روش و مسیر زندگی خود به این مقصود رسید. آنها روی جلد کتاب « شجاعت خوشبخت بودن» نوشته اند:« اگر کسی به خصوص جوانی در جست و جوی خوشحالی و شادمانی واقعی است باید زندگی خود را تغییر دهد و با تغییر زندگی خود به این شادمانی دست یابد. اما چطور؟ این همان جوهره نوشته این کتاب است».

 

«علی اکبر عبدالرشیدی» مترجم کتاب «شجاعت خوشبخت بودن» خبرنگار، نویسنده و مترجمی است که سالها مجری برنامه های تلویزیونی بوده است. «زبان‌های ساختگی»، «سیر تحول و تکامل ژورنالیسم»، « گفتنی‌ها، مشتمل بر خاطرات، مصاحبه‌ها و سفرنامه‌ها»، «تاریخ جنبش عدم تعهد»و «زبان، ادبیات، تاریخ و فرهنگ ایران: در گفتگو با ایران شناسان» از جمله کتابهایی است که وی به رشته تحریر در آورده است. عبدالرشیدی کتابهایی همچون « ایران در آستانه مشروطیت»، « مأموریت در تهران: خاطرات ژنرال هایزر» و « در چشم توفان: خاطرات جرج تنت رئیس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده آمریکا» را ترجمه کرده است.

 

در قسمتی از کتاب « شجاعت خوشبخت بودن» می خوانیم:

فیلسوف: چرا کودکان دست به رفتار شریرانه می زنند؟روانشناسی آدلر روی هدفی تمرکز دارد که در دل آن رفتار قرار دارد. ما فکر می کنیم که رفتار شریرانه ای که کودکان و البته بزرگترها انجام می دهند هدف هایی دارد. این هدف ها پنج مرحله دارد.

جوان: اینکه پنج مرحله دارد به این معناست که آن رفتار مرحله به مرحله شکل می گیرد؟

فیلسوف: بله. این پنج مرحله در مورد همه رفتارهایی که انسان ها انجام می دهند صدق می کند. البته این مراحل یکی بعد از دیگری طی می شود اما همه قبل از آن است که انسان دست به رفتاری می زند.

جوان: بسیار خوب. بنابراین اولین مرحله کدام است؟

فیلسوف: مرحله اول شکل گیری رفتار «نیاز به تحسین و تمجید است».

جوان: نیاز به تحسین و تمجید؟ به عبارت دیگر انسان در اولین مرحله نیاز دارد از دیگران بخواهد که «لطفا مرا تحسین و تشویق کنید؟»

فیلسوف:دقیقا همین طور است. دانش آموزان در اولین مرحله برای والدین یا معلمان و حتی برای همه مردم دیگر نقش «بچه خوب» را بازی می کنند. انسانی که در یک سازمان رفتار می کند، می کوشد وفاداری و اطاعتش را از رییسش، از فرد بالا دستش و از همقطاران صاحب مقام های بالاتر از او نشان دهد. وقتی این وفاداری و اطاعت را نشان می دهد، انتظار دارد تشویق شود. پس همه چیز از این نمایش وفاداری و نیاز به تحسین و تشویق آغاز می شود.

 

گفتنی است، کتاب «شجاعت خوشبخت بودن : کلید خوشبختی و خوشحالی حقیقی در دست خود ماست» نوشته ایچیرو کیشیمی و فومیتاکه کوگا با ترجمه علی اکبر عبدالرشیدی در شمارگان 500 نسخه با قیمت 49000 تومان از سوی نشر گویا چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 889978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha