به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «مسعود بابایی»، امروز(16 بهمن ماه) در نشست صمیمی تشکلات کارگری و کارفرمایی استان لرستان که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: شرایط کسب و کار و فضای کسب و کار با تنش های زیاد مواجه است و هفت بحران اساسی در حوزه کسب و کار ایران اعلام کردند و هرکدام از این بحران ها خودش به نوعی بحران کلان محسوب می شود و اگر به این بحران ها توجه نشود زیرساخت های اقتصاد در حوزه تولید و صنعت با چالش های اساسی مواجه می شویم.
سرپرست اداره کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری عنوان کرد: یکی از بحران های اساسی که مطرح شده عدم یکپارچگی در اتخاذ تصمیمات است است و این موضوع سبب می شود نتایج تصمیمات بخش های مختلف را تحت تأثیر قرار دهد.
وی اظهار داشت: بحران شفافیت، گسست های اجتماعی در کشور از دیگر مسائل مهمی است نیازمند وحدت و همدلی هستیم نباید بین کارگر و کارفرما فاصله باشد، حاصل اینها با حضور دولت در یک مبحث سه جانبگرایانه مورد بررسی قرار می گیرد اگر تقویت کنیم از گسست های اجتماعی جلوگیری می شود.
بابایی به بحث افول سرمایه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: آسیب دیدن سرمایه های اجتماعی می تواند تبعات زیادی ایجاد کند.
وی با اشاره به نابسامانی در حوزه تولید و معیشت نیروی کار، اظهار داشت: افزایش دستمزدی که برای سال 98 داشتیم، در هیچ سالی اتفاق نیفتاده بود و اما تورمی که در فروردین ایجاد شد تأثیر منفی گذاشت.
سرپرست اداره کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری با بیان اینکه پلدفرم مناسبی در فضای کسب و کار نداریم، ادامه داد: شروع کسب و کار یکی دیگر از معضلات اجتماعی است، شروع کسب و کار در کشور ما زمان بر بوده و حاصل نبود یک تفکر سیستمی است و بایستی به سمت تدوین سناریوها برویم چراکه برنامه ریزی با توجه به شرایط موجود جوابگو نیست.
وی خاطرنشان کرد: امید است با همکاری و تعامل وضعیت را به سمت و سویی هدایت کنیم که در آینده شاهد نابسامانی های بیشتر در حوزه کسب و کار نباشیم، به سمت توسعه یافتگی حرکت کنیم و نتایج خوبی دریافت کنیم.
نظر شما